Dar viena duona kepta duonkepėje. Ką tik iškepta - nerealus apsivalgymas - labau puri, minkšta. Ne mažiau skani ir vėliau. Kepiau ją jau turbūt 5 kartus - MB ją "užskaito" kaip sumuštinių duoną. man ji taip pat labai skani - tiesiog su sviestu. Tinka tiek saldiems, tiek nesaldiems sumuštiniams. Man kol kas geriausias variantas sumuštiniams tiap pat. Tai pat labai skanu šios duonos skrebučiai su kiaušiniu. Receptas iš receptų knygelės, buvusios prie duonkepės.
Taigi, mums reikės (500 g kepaliukui):
170 ml šilto vandens
1 VŠ aliejaus
1 AŠ druskos
300 g kvietinių miltų
0,6 AŠ sausų mielių
Paruošimas:
Produktus sudedame į duonkepės kibirėlį išvardinta tvarka.
Nustatome prancūziškos duonos programą (trukmė ~6 val.).
Skanaus!
Sveiki, o 0,6 AŠ mieliu, tai cia kiek?
AtsakytiPanaikintišiek tiek daugiau nei pusė, arba du trečdaliai :)
Panaikinti