Nors laikas rytais būna labai brangus, kol mano šefas daro rytinę žaislų inventorizaciją, o kavos nors nenumaldomas, bet užsimaniau suvalgyti užsilikusį grūdėtos varškės indelį ne taip banaliai kaip visada. Būtinai bandysiu ateity ir salotas su šia varške, bet kadangi jos netinka prie kavos, tai šį kartą buvo blynai. Aišku jiems iškepti buvo sunaudotas visas inventorizacijos laikas ir blynus valgiau jau su šefu ant kelių, bet nesigailėjau. Blynai kiek priminė varškė spurgas. Šiems blynams galima naudoti ir ricottą, reikės kada išbandyti. Nors turint omeny mano nemeilę pačiam blynų kepimo procesui, tai įvyks negreitai.
Taigi, mums reikės:
200 g (indelio) grūdėtos varškės
1 kiaušinio
1 VŠ cukraus
2 VŠ (kupinų) miltų
0,5 AŠ kepimo miltelių
žiupsnio vanilinio cukraus
Paruošimas:
- Išplakame kiaušinį su cukrumi.
- Įpilame grūdėtąją varškę ir gerai išmaišome.
- Įsijojame miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir gerai išmaišome.
- Kepame keptuvėje su trupučiu aliejaus.
Skanaus!
Šaltinis: Beatos virtuvė
Skani nuotraukytė :)
AtsakytiPanaikintiAčiū :) jos pas mane tokios buitinės, nepalyginsi su Tavosiomis :)
AtsakytiPanaikintiBent jau ši labai gražiai gavosi, truputį pakomentuosiu kas man atrodo gerai :) tikiuos nesupyksi, o jei kišu nosį į ne savo reikalus tai komentarą ištrink :DDD ;)
AtsakytiPanaikintiĮkomponuota labai gerai, pagr. objekto ryškumas puikus, apšvietimas irgi neblogas, tik gal kiek pergeltona, vaizdas tiksliai pakreiptas, tai nuotraukai suteikia žaismingumo, viršutinis blynelis irgi duoda to cinkelio :D, niu norėjau atkreipti Tavo dėmesį, kaip aš žiūriu nuotrauką :), gal ir Tau pravers :)
Ačiū labai už šį komentarą :) Aš labai vertinu kritiką ir patarimus :)
AtsakytiPanaikintiO jei kepčiau su paprasta saldžia varške, gautūsi kas nors? :)
AtsakytiPanaikintiŽinoma, kad gautųsi.
AtsakytiPanaikinti