Pradėjusi daugiau gaminti, patyriau, kad skirtingiems kepiniams ar patiekalams reikia tam tikros rūšies miltų. Ši lentelė, išsikirpta iš miltų pakuotės, man buvo ir vis dar yra gera "špargalkė".
Gaminiams
|
Rekomenduojamos
miltų rūšys
|
||
405D
|
550C
|
550D
|
|
Bandelėms
|
x
|
x
|
x
|
Biskvitams (Tortams)
|
x
|
|
|
Blynams (Lietiniams)
|
|
|
x
|
Čeburekams
|
|
|
x
|
Keksams
|
x
|
x
|
|
Kibinams
|
|
|
x
|
Meduoliams
|
|
x
|
x
|
Morengams
|
|
x
|
|
Naminei duonai
|
|
x
|
x
|
Naminiams makaronams
|
x
|
|
|
Padažams, omletui
|
|
|
x
|
Picoms
|
x
|
x
|
|
Pyragams mieliniams
|
x
|
x
|
|
Pyragams iš trapios tešlos
|
x
|
|
|
Pyragams sluoksniuotiems
|
x
|
|
|
Pyragams varškės
|
x
|
|
|
Plikytiems pyragaičiams
|
x
|
x
|
|
Riestėms, rageliams
|
x
|
x
|
|
Sausainiams
|
x
|
|
|
Skryliams
|
|
|
x
|
Šakočiams
|
x
|
x
|
|
Virtiniams (koldūnams)
|
|
|
x
|
Žagarėliams
|
x
|
x
|
|
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą