Taigi, mums reikės (~4 porcijoms):
300 g vištienos blauzdelių mėsos
druskos, pipirų
džiovintų česnakų granulių
paprikos miltelių
~250 g vermišelių
2 svogūnų
2 morkų, nedidelių
4 skiltelių česnako
gero žiupsnio kumino
druskos
Paruošimas:
- Vištieną supjaustome kubeliais, pagardiname druska, pipirais, paprikos milteliais ir džiovintais česnakais. Atidedame į šalį.
- Įkaitiname sausą keptuvę, suberiame vermišelius ir kaitiname kol jie parus. Nuolat maišome, kad nesudegtų. Išberiame į lėkštę ir kol kas atidedame.
- Keptuvėję įkaitiname ghee sviesto ar aliejaus ir pakepiname smulkintą svogūną, kol suminkštės.
- Beriame smulkintą česnaką ir pakepiname pusę minutės.
- Į keptuvę beriame vištieną ir apkepame.
- Ten pat keliauja šiaudeliais pjaustytos morkos, kuminas. Šiek tiek viską pakepiname, uždengiame dangčiu ir kelias minutes patroškiname.
- Tolygiai ant viršaus paskirstome makaronus, užpilame verdančiu vandeniu, kad viskas būtų apsemta vandeniu per pirštą, dar pagardiname druska ir uždengus dangčiu verdame apie 5 minutes. Jei po šio laiko dar yra vandens nudengiame ir leidžiame nugaruoti.
- Viską išmaišome ir tiekame.
Skanaus!
Šaltinis: FB "Troškintuvai"
Prieš 1 metus: Kombučia
Prieš 2 metus: Švediški kukuliai
Prieš 3 metus: Aviečių šerbetas
Prieš 4 metus: Šokoladiniai ledai
Prieš 5 metus: Orkaitėje kepta avižinė košė
Prieš 6 metus: Pomidorų ir fetos salotosPrieš 7 metus: Makaronai su trijų rūšių sūriais
Prieš 8 metus: Braškiniai jogurtiniai ledai
Prieš 9 metus: Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su varške ir žalumynais
Prieš 10 metų: Jogurtinis tortas su persikais
Prieš 11 metų: Braškiniai ledaiPrieš 12 metų: Tinginys