Šių keksiukų didžiausias privalumas tas, jog jie užmaišomi per 5 minutes ir tam net nereikia mikserio. Šalia to, jie dar ir skanūs, tik labai svarbu maišant tešlą, jos nepermaišyti, o kepant - neperkepti.
Taigi, mums reikės (12 keksiukų):
2 kiaušinių
130 g cukraus
1 AŠ vanilinio cukraus
žiupsnio druskos
140 ml kefyro
60 ml aliejaus
200 g miltų
1,5 AŠ kepimo miltelių
Paruošimas:
- Išplakame kiaušinius plakimo šluotele su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir druska.
- Į plakinį pilame kefyrą, aliejų ir lengvai paplakame.
- Įsijojame miltus su kepimo milteliais ir išmaišome iki vientisos masės. Nepermaišome!
- Tešlą paskirstome į keksiukų formeles.
- Kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 25-30 minučių, kol patikrinus mediniu pagaliuku, jis bus švarus.
Skanaus!
Prieš 2 metus: Makaronų apkepas su trijų rūšiu sūriu
Prieš 3 metus: Sumuštinis su vištiena ir obuoliu
Prieš 4 metus: Makaronai su feta cukinija ir pomidorais
Prieš 5 metus: Blynai su melynemis
Prieš 6 metus: Mielinis cinamono juostelių pyragas
Prieš 7 metus: Vyšnių pyragas su šokoladu
Prieš 6 metus: Mielinis cinamono juostelių pyragas
Prieš 7 metus: Vyšnių pyragas su šokoladu