Taigi, mums reikės (3 porcijoms):
1 jaunos cukinijos
1-2 raudonųjų svogūnų
3-5 česnako skiltelių
alyvuogių aliejaus
balzamiko acto
druskos, pipirų
čili dribsnių
300 g vyšninių pomidorų
250 g. halloumio sūrio
kelių šakelių čiobrelio ir rozmarino
Paruošimas:
- Cukiniją supjaustome kubeliais, nupjauname česnako skiltelių galus, kur buvo šaknys ir beriame į kepimo indą.
- Pagardiname druska, pipirais, pašlakstome alyvuogių aliejumi, balzamiko actu ir išmaišome.
- Kepame iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15 minučių.
- Traukiame indą lauk, beriame į jį pomidorus, išdėliojame prieskonines žoleles (joms paskleisti aromatą laiko pakaks, o įdėtos iš pat pradžių jos apdegs ir apkars), dar pagardiname druska, pipirais, čili dribsniais, pašlakstome aliejumi, išdėliojame riekėmis supjaustytą halloumio sūrį ir grąžiname atgal į orkaitę dar 15 min.
- Valgome su ciabatta ar focaccia.
Skanaus!
Šaltinis: olive
Prieš 1 metus: Aviečių uogienė su žaliosiomis citrinomis ir imbieru
Prieš 2 metus: Vištienos paketėliai su bulvėmis
Prieš 3 metus: Tarta su pomidorais ir varške
Prieš 4 metus: Kalafiorų ryžiai su rytietiška gaidele
Prieš 5 metus: Omletas su pomidorais ir mozzarella
Prieš 6 metus: Šviežių daržovių salotos su krevetėmisPrieš 7 metus: Pomidorų ir fetos salotos
Prieš 8 metus: Makaronai su pesto ir pomidorais
Prieš 9 metus: Orkaitėje keptas kalafioras su sūriu
Prieš 10 metų: Ant grotelių keptos dorados ir daržovės
Prieš 11 metų: Traiškytos šviežios bulvytėsPrieš 12 metų: Raudonųjų serbentų pyragas
Prieš 13 metų: Marmurinis kondensuoto pieno keksas
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą