Kai nusibosta tradiciniai šaltibarščiai
(nors...ar jie gali nusibosti?!), galima pasigaminti kiek kitokią šaltą sriubą
– baltą, kuri bus ne mažiau skani. Paruošiama labai greitai, o skanumas, gaivumas - analogiškas.
Taigi, mums reikės (2 porcijoms):
1 trumpavaisio agurko
100 g ridikėlių
50 g svogūnų laiškų
pluoštelio krapų
250 ml kefyro arba natūralaus jogurto
½ arb.š. ekologiško vištienos sultinio
1 kiaušinio, kietai virto
Paruošimas:
- Agurkus, ridikėlius bei svogūnų laiškus smulkiai supjaustykite.
- Užpilkite kefyru ar jogurtu, pagardinkite ekologišku vištienos sultiniu ir viską išmaišykite. Jei sriuba pasirodys per tiršta, įpilkite truputį vandens.
- Paruoštą sriubą palaikykite šaldytuve bent pusvalandį, kad atvėstų ir įsiskonėtų.
- Tiekiant sriubą, apibarstykite pjaustytais kiaušiniais.
Skanaus!
Prieš 2 metus: Makaronų apkepas su trijų rūšių sūriu
Prieš 3 metus: Smidrai su kumpiu ir kiaušiniu
Prieš 4 metus: Braškių ir kefyro desertas
Prieš 5 metus: Kavos panna cotta
Prieš 6 metus: Kiniška vištiena Guo Bao
Prieš 7 metus: Rūgštynių sriuba
Prieš 6 metus: Kiniška vištiena Guo Bao
Prieš 7 metus: Rūgštynių sriuba
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą