Puslapiai

2017 m. gegužės 3 d., trečiadienis

Agurkų ir ridikėlių šaltsriubė


Kai nusibosta tradiciniai šaltibarščiai (nors...ar jie gali nusibosti?!), galima pasigaminti kiek kitokią šaltą sriubą – baltą, kuri bus ne mažiau skani. Paruošiama labai greitai, o skanumas, gaivumas - analogiškas. 



Taigi, mums reikės (2 porcijoms):
1 trumpavaisio agurko
100 g ridikėlių
50 g svogūnų laiškų
pluoštelio krapų
250 ml kefyro arba natūralaus jogurto
½ arb.š. ekologiško vištienos sultinio
1 kiaušinio, kietai virto

Paruošimas:
  1. Agurkus, ridikėlius bei svogūnų laiškus smulkiai supjaustykite. 
  2. Užpilkite kefyru ar jogurtu, pagardinkite ekologišku vištienos sultiniu ir viską išmaišykite. Jei sriuba pasirodys per tiršta, įpilkite truputį vandens. 
  3. Paruoštą sriubą palaikykite šaldytuve bent pusvalandį, kad atvėstų ir įsiskonėtų.
  4. Tiekiant sriubą, apibarstykite pjaustytais kiaušiniais.

Skanaus!



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą