Taigi mums reikės:
250 g varškės
75 g cukraus
10 VŠ pasukų
10 VŠ aliejaus
Tarkuota pusės citrinos žievelė
1 pakelis kepimo miltelių (dėjau 20 g)
450 g miltų
0,5 AŠ druskos
1 trynio
maltų riešutų pabarstymui
Procesas:
- Varškę sumaišome su cukrumi, pasukomis, aliejumi, citrinos žievele ir druska.
- Į gautą mišinį įsijojame miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Viską gerai išmaišome.
- Tešla padalijame į tris dalis. Iš kiekvienos suformuojame po storą virvę ir supiname kasą.
- Kasą aptepame paplaktu kiaušinio tryniu, apibarstyti smulkintais riešutais.
- Kepame 20-30 min. iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą