Taigi mums reikės:
200 g minkšto sviesto
190 g miltų
3/4 AŠ kepimo miltelių
50 g cukraus
1/2 AŠ vanilinio cukraus
1/2 AŠ druskos
3 VŠ kakavos
2/3 indelio saldinto kondensuoto pieno
3 kiaušiniai
- Cukrų, vanilinį cukrų, druską ir minkštą sviestą išplakame iki purumo.
- Supilame kondensuotą pieną ir išmaišome iki vientisos masės.
- Įmaišome išplaktus kiaušinius.
- Padaliname masę per pusę.
- Miltus sumaišome su kepimo milteliais.
- Padaliname miltus per pusę ir į vieną pusę įmaišome kakavą.
- Suberiame miltus į tešlas - su kakava į vieną tešlos pusę, paprastus į kitą. Viską gerai išmaišome.
- Supilame baltą tešlą, ant viršaus kakavinę ir šiek tiek pamaišome, kad susimaišytu balta ir kakavinė tešlos). Kepti iki 170 C ikaitintoje orkaitėje apie 1 val.
Šaltinis: AJ receptai
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą