2010 m. gegužės 22 d., šeštadienis

Vištienos gabalėliai marinuoti grietinėlėje

Labai rekomenduotinas patiekalas. Mėsytė gaunasi labai minkšta ir sultinga.

Taigi mums reikės:
400 g vištienos file
100 ml grietinėlės
prieskonių
maltų džiūvėsėlių

Procesas:

  1. Vištieną supjaustome juostelėmis
  2. Paprieskoniname mėgstamais prieskoniais. Gerai išmaišome, kad visa mėsytė gautų prieskonių.
  3. Supilame grietinėlę ir išmaišome.
  4. Marinuojame ne mažiau nei 3-4 valandas.
  5. Vištienos juosteles apvoliojame džiūvėsėliuose.
  6. Kepame keptuvėje didesniame aliejaus kiekyje.
Šaltinis: AJ receptai

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...