Bandžiau ne kartą kepti šiuos blynus, kol pagaliau gavosi tokie, kokie turi būti - purūs ir minkštučiai su nuostabiu bananų skoniu ir pagaliau gavosi. Šie blynai vieni mūsų mėgstamiausių.
Taigi mums reikės:
2 bananų,
140 g miltų (7 kupini šaukštai),
2-3 VŠ cukraus,
2 AŠ kepimo miltelių,
druskos,
0,25 AŠ sodos,
180 ml neriebaus pieno,
1-2 kiaušinių,
40 g ištirpinto sviesto.
Procesas:
1. Vieną bananą sumaigome šakute, kitą – supjaustome kubeliais.
2. Kiaušinius suplakame su cukrumi, pienu, sviestu ir sumaišome su bananais.
3. Suberiame miltus, kepimo miltelius, druską, sodą, viską gerai išmaišome.
4. Keptuvėje ant nedidelės ugnies kepame blynelius. Svarbu pasirodžius burbuliukams blynus apversti.
Šaltinis: 15min.lt
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą