Taigi, mums reikės:
2 litrų virinto atvėsinto vandens
~150 g sausų aguonų (6 VŠ maltų) aguonų
cukraus pagal skonį
Paruošimas:
- Aguonas užpilame verdančiu vandeniu ir paliekame išbrinkti, kol atvės vanduo.
- Vandenį nupilame, o aguonas mėsmalės pagalba bent kelis kartus permalame. Mano turimas mėsmalės sietelis gan stambus, tad aš aguonas permaliau 5 kartus. Kažkada tai esu dariusi ir su blenderiu. Patarimas: sugalvokite kaip pridengti indą, arba darykite tai stiklainyje...
- Sumaltas aguonas dedame į virintą vėsų vandenį, pasaldiname pagal savo skonį cukrumi ir paliekame bent valandai susistovėti ir įsiskanėti.
Prieš 1 metus: Imbieriniai sausainiai/nameliai
Prieš 2 metus: Imbieriniai sausainiai
Prieš 3 metus: Orkaitėje keptos dorados su daržovėmis
Prieš 4 metus: Flaugnarde su obuoliais
Prieš 5 metus: Obuolių pyragas su graikiškais riešutais
Prieš 6 metus: Spanguolių kisielius
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą