Man labai patiko šitie maži shot'ai. Aš jau nebežinau, kiek metų vis ruošiuosi išbandyti ispaniškąją šaltą sriubą gazpacho. Čia ne tai, bet jau į tą pusę. Tad, kol šiltnamiuose sirpsta pomidorai - pats laikas išbandyti šį receptą.
Taigi, mums reikės:
250 g pomidorų (aš naudojau naminius konservuotus)
1/2 puodelio baziliko lapelių
1/2 puodelio saliero lapelių arba 1 stiebas
2 VŠ alyvuogių aliejaus
1/2 - 1 VŠ Tabasco (siūlau dėti pagal skonį ir aštriamėgiškumą)
1 AŠ vynuogių acto
druskos, pipirų
Paruošimas:
- Visus produktus išskyrus druską ir pipirus dedame į blenderį ar virtuvinį kombainą ir suplakame iki vientisos tekstūros.
- Paragaujame, pagardiname druska, pipirais, jei reikia - įpilame šiek tiek vandens.
- Palaikome šaldytuve bent pusvalandį, kad atšaltų.
- Tiekiame papuoštus baziliko lapeliais ir saliero stiebeliu.
Skanaus!
Šaltinis: Bell'alimento
Prieš 1 metus: Ledai sausainyje
Prieš 2 metus: Ryžių košė (pudingas)
Prieš 3 metus: Skrebučiai su medumi
Prieš 4 metus: Braškių-kefyro desertas
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą