...sultinys su ryžiais bus skaidrus, jei prieš virdami juos užpilsite verdančiu vandeniu, palaikysite 2-3 minutes, tada juos supilsite į puodą.
...mėsą virimui reikia dėti tik į šaltą vandenį.
Nusipirkau Sveiko maisto plėšomą kalendorių, kuriame daug receptų ir naudingų patarimų, kuriais mielai pasidalinsiu su visais. Taigi, atidarau naują rubriką "Ar žinote, kad..." :)
Gera rubrika ;)
AtsakytiPanaikintiBet ar žinai, kad įdėjus mėsą į šaltą vandenį ją reikia virti ant silpnos ugnies, kad iš lėto visas brudas išeitų, kurį mes vis nugraibome ir tada jokių naujų užpilimų švariu vandeniu nebereikia :) Taip aš darau dabar visada.
Super! :)
AtsakytiPanaikintiAguonėle - Ačiū, tikrai nežinojau! Aš visada, kaip mama mokė, po 10 min. mėsą nuplaunu ir dedu į švarų vandenį. Vis turiu įtarimą, kad dalį skonio prarandu, bet tuo pačiu ir bjaurasties atsikratau. Dabar žinosiu ir darysiu, kaip sakai Tu! :)
AtsakytiPanaikinti