Labai skanūs pyragėliai! Mano vyriškis pareiškė, kad nesupyktų, jei aš su jais jį dažniau pasitikčiau grįžtantį iš darbo. Pirmą skardą kepiau mažučius - jie išnyko žaibo greitumu. Antroji skarda buvo jau didesni, atliko pusryčiams, nes kol iškepė - atėjo sotumo jausmas. Taigi turėjom nuostabiai skanius pusryčius.
Taigi, mums reikės:
500 g šaldytos sluoksniuotos tešlos
1 nedidelio svogūno
1 nedidelės paprikos
Juodųjų alyvuogių
1 indelio tuno konservų savo sultyse
Sūrio (bet kurio norimo: mozzarellos, parmezano, čederio), aš naudojau picarelą.
druskos, pipirų
kiaušinio trynio,pieno šlakelio aptepimui
Paruošimas:
- Įdaro ingredientus supjaustome, sūrį sutarkuojame. Viską sumaišome.
- Pasiruošiame tešlą ir supjaustome norimo dydžio kvadratais.
- Dedame įdarą ant tešlos kvadratų, patepame tešlos krašus vandeniu ir perlenkiame.
- Aptepame pyragėlius trynio ir pieno plakiniu ir kepame iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kol gražiai parus (maždaug apie 10 min.)
Šaltinis: Žaidimų aikštelė
P.S. (2013 06 07) šį kartą kepdama šiuos pyragėlius įspaudžiau pora skiltelių česnako - nepamaišė :)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą