Negaliu palyginti su originalu asmeniškai, bet kad jau recepto autorė sako, kad kaip Starbucks'e - aš nesiginčiju. Kaip ir absoliuti dauguma amerikietiškų saldumynų - pyragas skanus, bet be proto saldus. Be proto. Bet prie nesaldžios kavos - visai gerai, netgi labai gerai.
Taigi, mums reikės (20x20 cm pyragui):
115 g sviesto, tirpinto
200 g (1 puodelio) cukraus
žiupsnio druskos
2 AŠ vanilės ekstrakto
2 kiaušinių
50 g (1/2 puodelio) kakavos
70 g (1/2 puodelio) miltų
1 1/2 puodelio šokolado gabaliukų, aš sunaudojau apie 80 g šokolado
Paruošimas:
- Į tirpintą sviestą supilame cukrų, druskų, vanilę ir išplakame šluotele.
- Po vieną įplakame kiaušinius.
- Įsijojame kakavą ir išmaišome.
- Įsijojame miltus ir išmaišome.
- Suberiame du tečdalius šokolado gabaliukų, išmaišome.
- Supilame į kepimo popieriumi išklotą 20x20kepimo formą (aš kepiau 19x29) ir ant viršaus pabarstome likusius šokolado gabaliukus. Aš neįsiskaičiau į receptą ir visą šokoladą įmaišiau į tešlą.
- Kepame iki 175 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25-30 minučių kol įkištas medinis pagaliukas ištrauktas bus švarus arba aplipęs trupiniais, bet ne tešla.
- Prieš pateikiant visiškai atvėsinti.
Skanaus!
Šaltinis: Averie cooks
Prieš 1 metus: Pūsti graikiško jogurto blynai
Prieš 2 metus: Trijų sluoksnių šokoladinis tortas
Prieš 3 metus: Šokoladinis lazdyno riešutų kremas aka naminė Nutella
Prieš 4 metus: Aguoninis tortas su baltojo šokolado kremu ir avietėmis
Prieš 5 metus: Aguonų vyniotinis
Prieš 6 metus: Likeris "Vasara"
Prieš 7 metus: Pica pagal J.Oliverį
Prieš 6 metus: Likeris "Vasara"
Prieš 7 metus: Pica pagal J.Oliverį
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą