2012 m. lapkričio 8 d., ketvirtadienis

Vištienos, moliūgo, obuolių ir poro troškinys


Skanus ir paprastas troškinys. Puiki vakarienė. Visi buvo patenkinti.

Taigi, mums reikės:
vištienos krūtinėlės
poro
moliūgo
obuolio
3-4 česnako skiltelių
1/2 stiklinės balto vyno
1/2 stiklinės vandens
2-3 VŠ grietinėlės ar grietinės (naudojau pastarąją)
druskos, pipirų, 
žiupsnio kmynų
Provanso žolelių mišinio

Paruošimas:
  1. Supjaustome porą ir pakepiname nedideliame kiekyje aliejaus. 
  2. Į keptuvę dedame kubeliais pjaustytą moliųgą bei tarkuotą obuolį.
  3. Pakepiname.
  4. Supjaustome vištos krūtinėlę kubeliais ir dedame į keptuvę.
  5. Dedame į keptuvę pasmulkintą česnaką (Beata siūlo dėti troškintis neluptą, bet aš nusprendžiau neeksperimentuoti), pagardiname druska ir prieskoniais.
  6. Truputį pakepiname, užpilame vynu ir vandeniu ir paliekame troškintis apie 30-40 min, kol mėsytė iškeps.
  7. Pabaigoje užbaliname troškinį grietine ar grietinėle.


Skanaus! 

Šaltinis: Beatos virtuvė

1 komentaras:


  1. Ei!! Tu buvai už'tag'inta čia: http://evelintepp.blogspot.com/2012/11/sveiki.html
    Geros dienos!!:))

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...