2011 m. rugpjūčio 29 d., pirmadienis

Sumuštinių duona (kepta duonkepėje)



Dar viena sumuštinių duona. Negalėčiau išskirti jos iš kitų, jau anksčiau keptų. Skani, paprasta.


Taigi, mums reikės (500 g kepaliukui):
180 ml vandens
1 v.š. aliejaus
1 a.š. druskos
1 v.š. cukraus
300 g kvietinių miltų
1 a.š. sausų mielių
kmynai, saulėgražos, prieskoninės žolelės pagal pageidavimą



Paruošimas:

  1. Viską sudedame pagal duonkepės reikalavimus. 
  2. Pasirenkame Pagrindinę programą.


Skanaus!

4 komentarai:

  1. O KOKIA TA DUONKEPES PAGRINDINE PROGRAMA, NES DAR TIK NUSIPIRKAU, TAI NELABAI SUPRANTU?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kiekviena duonkepė turi savo programų pavadinimus. Pagrindinė programa pas mane vadinasi "Įprasta balta" arba angliškai "Basic White". Ji pas mane pirma ir skirta paprastai baltai duonai.

    AtsakytiPanaikinti
  3. O viską sudedame pagal duonkepės reikalavimus, tai reikia suprasti,kad viską eilės tvarką ,kaip išvardinti produktai.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Teoriškai taip, bent jau mano duonkepė "reikalauja" viską sudėti tokia tvarka. Bet aš rekomenduočiau paskaityti ir savosios instrukciją. Maniškėje pirmiausia reikia supilti skysčius, tada sudėti cukrų ir druską. Ant viršaus riebalai, galiausiai miltai. Mieles beriame pačioje pabaigoje.

      Panaikinti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...