Skanūs, sotūs, lengvai užmaišomi (užduotis įveikiama net ir aštuonmečiui). Jei nekrausite iškeptų vaflių vienas ant kito, o dėsite ant grotelių, jie išlaikys traškumą ir nesuminkštės. Šią tešlą galima drąsiai naudoti kepant ir "čirvinius" blynus.
Taigi, mums reikės:
3 kiaušinių
4 VŠ cukraus, aš dėjau nubrauktus, tai saldumo per daug nebuvo, o kai kam ir trūko
100 g sviesto
200 ml kefyro
250 g miltų
1 1/2 AŠ kepimo miltelių
1 AŠ vanilinio cukraus
žiupsnio druskos
Paruošimas:
- Kiaušinius išplakame su cukrumi, druska ir vaniliniu cukrumi.
- Sviestą ištirpiname, atvėsiname ir kartu su kefyru sumaišome su kiaušinių plakiniu.
- Miltus persijojame ir sumaišome su kepimo milteliais.
- Miltus pilame į plakinį ir gerai išmaišome. Tešla bus tirštoka.
- Kepame įkaitintoje vaflinėje.
Skanaus!
Šaltinis: deja, pamestas.
Šaltinis: deja, pamestas.
Prieš 1 metus: Naminės bandelės mėsainiams
Prieš 3 metus: Žemoje temperatūroje kepta lašiša ir salotos su ja
Prieš 4 metus: Dryžuota žele
Prieš 5 metus: Vaniliniai sausainiai
Prieš 6 metus: Varškiniai čirviniai blynai (vafliai)
Prieš 7 metus: Lydytas sviestas - ghi (ghee) sviestas
Prieš 8 metus: Karamelinė kava
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą