2013 m. vasario 22 d., penktadienis

Avokado, rikotos ir pistacijų užtepas


Šis užtepas tikras skanumynas. Gal dėl to, kad mėgstu avokadus, o gal dėl to, kad jis tiesiog toks skanus ir yra. 

Taigi, mums reikės:
1 gerai sunokusio avokado
1 VŠ smulkiai tarkuoto kietojo sūrio (naudojau Džiugą)
1 VŠ kapotų pistacijų
3 VŠ ricotta ar mascarpone sūrio. Naudojau pirmąją, manau tiktų ir philadelphia sūrelis
druskos, pipirų
šviežio raudonėlio (neturėjau, įdėjau džiovinto)
1/2 citrinos sulčių
Tabasco pagal skonį

Paruošimas:
  1. Avokadą nulupame ir sutriname šakute, apšlakstome su dalimi citrinos sulčių, kad nepatamsėtų  ir sumaišome su likusiais ingredientais Tabasco. 
  2. Paragaujame ar nieko netrūksta ir, jei reikia, supilame likusias citrinos sultis bei pagal skonį paaštriname Tabasco.
  3. Prieš patiekiant, palaikome bent pusvalandį šaldytuve. Patiekiame su skrebučiais, duonos lazdelėmis ar tuo, ką mėgstate. Puikiai tinka prie vyno!
Skanaus!



Šaltinis: Monkey dinner

4 komentarai:

  1. kaip gražiai ir skaniai atrodo ;) ir spalvytė superinė ;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. OOOO, tai visi ingredientai, kuriuos be galo be krašto mėgstu:) Jaučiu, kad nerealiai skanu:)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kai pamačiau receptą irgi tą patį pagalvojau, ir neapsigavau :)

      Panaikinti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...