2010 m. spalio 6 d., trečiadienis

Makaronų apkepas

Skanus, paprastas ir gana greitai paruošiamas patiekalas. kaip ir greitai suvalgomas - nespėjau net nufotografuoti. Kiekiai "iš akies", ingredientai - pagal skonį.


Taigi mums reikės:
Svogūno
Česnako skiltelės
Paprikos
Kumpelio ( a la Panevėžio filė)
Pievagrybių
2-3 kiaušiniių
4 šaukštų grietinės
druskos, pipirų
baziliko

makaronų

Procesas:



  1. Išverdame makaronus - neperverdame.
  2. Pakepiname svogūnus, pievagrybius, kumpelį, papriką. Pabaigoje įspaudžiame česnako skiltelę.
  3. Sumaišome apkeptus ingredientus su makaronais ir supilame į kepimo indą (mano stiklinis su dangčiu)
  4. Išplakame kiaušinius su grietine (įdedame kiek druskos su pipirais). Užpilame ant makaronų.
  5. Pašauname į 160-180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepame apie 20min.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...