2011 m. kovo 20 d., sekmadienis

Karbonadas pagal Iloną


Labai skani alternatyva iki šiol mano gamintiems karbonadams. MB įvertino puikiai!

Taigi mums reikės:
Karbonadinės mėsos
pipirų
druskos
česnako granulių arba smulkinto česnako
majonezo
džiūvėsėlių
kiaušinio

Procesas:

  1. Supjaustyti mėsą maždaug 2 cm storio gabalėliais ir su peiliu lengvai pakapoti.
  2. Pagardinti druska ir prieskoniais, patepti majonezu ir palikti marinuotis šaldytuve bent 1-2 val.
  3. Kepsniukus pavolioti džiūvėsėliuose, pamirkyti kiaušinio plakinyje ir apkepti keptuvėje.



Šaltinis: Skanus gyvenimas

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...