2011 m. vasario 22 d., antradienis

Tiesiog karbonadas



Paprastas, tikriausiai visiems žinomas receptas. Aš jį visada kepiau taip kaip mama išmokė ir  vieną naują korekciją įsivedžiau  ne per seniausiai. Nuo šiol taip visada ir darysiu. Ir mamą jau pamokiau :)


Taigi mums reikės:
Karbonadinės kiaulienos
druskos, pipirų, česnako arba džiovinto česnako granulių
majonezo
kiaušinio
džiūvėsėlių
aliejaus kepimui

Paruošimas:

  1. Mėsytę supjaustome maždau 1,5  cm storumo riekėmis ir plonai išmušame su mėsos muštuku.
  2. Pabarstome mėgstamų prieskonių ir druskos ir plonai patepame majonezu. Paliekame pasimarinuoti (man skaniausia kai pasimarinuoja per naktį, bet galima laikyti ir trumpiau).
  3. Pavoliojame džiūvėsėliuose, pamirkome kiaušinio plakinyje ir apkepame keptuvėje iš abiejų pusių.


Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...