2011 m. rugsėjo 30 d., penktadienis

Citrinų kremas



Šis kremas tinka pyragų, tartų įdarams, desertams arba tiesiog užsitepti ant baltos duonos riekės. Aš jį gaminau kaip įdarą specialiai  Mielinei pynei su maskarponės ir citrinų kremo įdaru.


Taigi, mums reikės:
4 citrinų (žievelės ir sulčių)
200 g cukraus pudros
4 kiaušinių
100 g sviesto (tirpinto)

Paruošimas:
  1. Visus produktus gerai išplakame, kol gausime vientis masę.
  2. Pilame gautą plakinį į puodą.
  3. Ant nedielės ugnies kaitiname  nuolat maišant tol, kol sutirštės. Neužviriname.
  4. Išpilstome į stiklainius ir laikome šaldytuve.
Skanaus!

Šaltinis: Saulėta virtuvė

2 komentarai:

  1. Man pačiai keista, bet tikrai labai skanu :) dariau jį tik dėl pynės :) bet dabar mėgaujuosi juo, kartu su blynais, ar tiesiog ant batono :)

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...