2011 m. liepos 27 d., trečiadienis

Šparaginių pupelių troškinys su dešrelėmis



Ačiū, Reda, už tokį puikų patiekalą! Nerealiai skaniai pavalgėm! Aš šitą receptuką nusižiūrėjau iš karto, kai tik jis buvo įdėtas, ir laukiau išsišiepusi, kada pagaliau bus šviežių pupelių. Laukėme, laukėme ir sulaukėme. Kartotinas patiekalas.


Taigi, mums reikės:
500 g šparaginių pupelių
6-7 rūkytų dešrelių (aš naudojau Medžiotojų)
1 didelio svogūno
~5 VŠ pomidorų padažo
sviesto kepimui
druskos, pipirų

Paruošimas:
  1. Pupeles nuplauname, nupjaustome uodegėles, supjaustome ~2 cm ilgio gabaliukais.
  2. Verdame pasūdytame vandenyje ~15-20 minučių, kol suminkštės. Druskos daug nereikia, nes sūrumo bus nuo dešrelių.
  3. Susmulkiname svogūną ir pakepiname jį svieste su šlakeliu aliejaus (aliejus reikalingas, kad sviestas nedegtų). Svogūnams pradėjus skaidrėti, suberiame pjaustytas dešreles ir dar pakepiname.
  4. Į keptuvę beriame išvirusias ir nuvarvintas pupeles. Šiek tiek pakepiname, sudedame pomidorų padažą, papipiriname, jei reikia, padruskiname, pakepiname ~5 minutes ir valgome.


Skanaus!

Šaltinis: Laisvalaikis virtuvėje

2 komentarai:

  1. Ooooi, nu kaip smagu, begalo džiaugiuos, tikiuos ir Taviškiui E. ar kaip Tu ten jį vadini:) patiko!!!! o jau nuotraukos gražumas!!! kaži nepradėjai Tu čia kokių fotografavimo kursų lankyt, nes jau kelintą kart pastebiu, kad nuotraukos vis gražyn gražyn :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kad patiko tai tikrai :) Daryčiau kad ir šiandien vėl, bet nebeturiu pupelių :)Ir ačiū už komplimentą :) Lankyt nepradėjau nieko, tikriausiai pasisekė, nes šita foto daryta paskubom, alkanai miniai kvėpuojant į nugarą :D

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...