Taip, nealkoholinis mojito. Nepalyginsi aišku su originaliuoju... Nors alkoholio nepasiilgau bendrąją prasme, bet oi kaip pasimėgaučiau tikru mojito.... Na nieko, ateis ta diena :) Obuolinio mojito paragavau restorane Gan Bei. Buvo labai skanu, bet taip ir likau nesupratus už ką čia mokėti 10 litų... Taigi pasigaminau tokį namie. Labai skanu, karštą vasaros dieną - idealus pasirinkimas. Atgaivina puikiai! Tiesa, prisipažinsiu - nieko nematavau, viską dėjau iš akies.
Taigi, mums reikės:
12 šviežių mėtų lapelių
15 ml šviežiai spaustų laimo sulčių (naudojau 1 laimo sultis)
15 ml šviežiai spaustų citrinos sulčių (nedėjau)
90 ml obuolių sulčių
2 AŠ rudojo cukraus
sodos vandens
obuolio
ledo
Paruošimas:
- Į stilkinę sudedame mėtas, beriame cukrų ir gerai patriname, kad išsiskirtų mėtų sultys.
- Supjaustome smulkiai nedidelį obuolį ir dedame į stiklinę.
- Pridedame ledo kubelių (idealu būtų grūstas ledas, bet aš pagailėjau savo blenderio, o tam skirto aparato neturiu).
- Supilame citrinos ir laimo sultis, obuolių sultis, pamaišome.
- Kiek lieka vietos iki viršaus užpildome sodos vandeniu (nors buvau skeptiška, bet jis priduoda geros burbulinės gaivos).
Skanaus!
Adaptuota pagal diffordsguide.com
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą