2011 m. liepos 22 d., penktadienis

Obuolinis mojito (nealkoholinis)


Taip, nealkoholinis mojito. Nepalyginsi aišku su originaliuoju... Nors alkoholio nepasiilgau bendrąją prasme, bet oi kaip pasimėgaučiau tikru mojito.... Na nieko, ateis ta diena :) Obuolinio mojito paragavau restorane Gan Bei. Buvo labai skanu, bet taip ir likau nesupratus už ką čia mokėti 10 litų... Taigi pasigaminau tokį namie. Labai skanu, karštą vasaros dieną - idealus pasirinkimas. Atgaivina puikiai! Tiesa, prisipažinsiu - nieko nematavau, viską dėjau iš akies.

Taigi, mums reikės:
12  šviežių mėtų lapelių 
15 ml šviežiai spaustų laimo sulčių (naudojau 1 laimo sultis)
15 ml šviežiai spaustų citrinos sulčių (nedėjau)
90 ml obuolių sulčių
2 AŠ rudojo cukraus
sodos vandens
obuolio
ledo

Paruošimas:
  1. Į stilkinę sudedame mėtas, beriame cukrų ir gerai patriname, kad išsiskirtų mėtų sultys.
  2. Supjaustome smulkiai nedidelį obuolį ir dedame į stiklinę.
  3. Pridedame ledo kubelių (idealu būtų grūstas ledas, bet aš pagailėjau savo blenderio, o tam skirto aparato neturiu).
  4. Supilame citrinos ir laimo sultis, obuolių sultis, pamaišome.
  5. Kiek lieka vietos iki viršaus užpildome sodos vandeniu (nors buvau skeptiška, bet jis priduoda geros burbulinės gaivos).


Skanaus!

Adaptuota pagal diffordsguide.com

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...