Kai pamačiau pas Forellę šiuos traškučius, negalėjau sulaukti, kada parsivešiu cukiniją. Man jie pasirodė tokie skanūs. Ir aš neklydau! Jie tikrai skanutėliai!
Taigi, mums reikės:
jaunos cukinijos
1 dalis džiūvėsėlių
1 dalis tarkuoto Džiugo sūrio
paprikos miltelių
druskos
čili pipirų dribsnių
šlakelio pieno
Paruošimas:
- Cukiniją supjaustome plonais griežinėliais.
- Džiūvėsėlius sumaišome su sūriu ir prieskoniais.
- Griežinėlius pamirkome piene, apvoliojame džiūvėsėlių ir sūrio mišinyje ir dedame ant kepimo popieriumi ištiestos kepimo skardos.
- Kepame iki 220 laipnsių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių.
- Skaniausi jie tą pačią dieną.
Skanaus!
Šaltinis: Forellės receptai
Džiaugiuosi, jog nenusivylei skoniu. Tik pamačiau pas tave jų nuotrauką ir iškart pajutau skonį. Gaila, kad mažų cukinijų nebeturiu :(
AtsakytiPanaikintiTikrai nenusivyliau - atvirkščiai :) Reikės kartoti būtinai!
AtsakytiPanaikintiIsbandyta, verta demesio ;) Ir Forelle, nereikia jaunu cukinuju, gerai ir sena, bet be vidurio (seklu) pjauta ;) graziais kvadratukais ;)
AtsakytiPanaikintiO, ačiū už pasidalijimą, nes aš jau irgi buvau bepradedanti liūdėti, kad tik milžiniškos cukinijos beliko :)
AtsakytiPanaikinti