2011 m. rugpjūčio 31 d., trečiadienis

Jogurtiniai vyšnių ledai




Labai gaivūs, neriebūs ledai, kurių gamybai reikia labai nedaug.

Taigi, mums reikės:
150 g vyšnių (naudojau šaldytas)
150 g natūralaus jogurto
1-2 VŠ medaus ar cukraus (geriausia ragauti, be to medus ledams duoda savo prieskonį)

Paruošimas:
  1. Vyšnias susmulkiname blenderiu.
  2. Sumaišome visus produktus ir dedame į šaldiklį.
  3. Po valandos ledus ištraukiame, išplakame ir dedame atgal į šaldiklį. Šią procedūrą pakartojame kelis kartus, kad ledai nevirstų vienu ledo gabalu ir būtų kuo švelnesni.
  4. Prieš pateikiant, kelias minutes palaikome kambario temperatūroje.
Skanaus!


Šaltinis: Kotrynos laboratorija

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...