2011 m. gegužės 7 d., šeštadienis

Pusrytinė duona (kepta duonkepėje)

Labai skani, tačiau labiau primena pyragą (kepiau gi kaip duoną). Skanu su sviestu, su sūriu, su obuoliene, bet kaip universali sumuštinių duona - nepripažinta. Kol kas pusryčiams pasiliekame (tiksliau valgo MB, kepu aš :) ) prie prancūziškos duonos.

Taigi, mums reikės (500 g kepaliukui):

50 ml pieno
1 didelio kiaušinio
75 g minkšto sviesto
3/4 AŠ druskos
2 1/3 AŠ cukraus
270 g kvietinių miltų
1 1/2 AŠ sausų mielių

Paruošimas:
Produktus, išvardinta tvarka sudedame į duonkepės kibirėlį ir nustatome Pagrindinę arba Sumuštinių duonos programą.

Skanaus!

Šaltinis: Knyga "Kepame duoną namuose"

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...