2011 m. sausio 26 d., trečiadienis

Troškinti rauginti kopūstai su dešrelėmis



Patiekalas paprastas kaip 2x2, bet kadangi neturėjau supratimo kaip jį daryt ir kreipiausi į mamą, tai pamaniau, kad kažkam gal ir pravers šis įrašas. Na bent jau man tai tikrai pravers po kiek laiko - deja atmintis ne pati geriausia. Uch skanūs pietūs buvo - tokie ūkiški.


Taigi mums reikės:
1 l raugintų kopūstų
4 bulvių
1 vidutinio svogūno
lauro lapo
rūkytų dešrelių (naudojau madžiotojų parūkytas dešreles)

Procesas:

  1. Paragaujame kopūstus ir jei labai rūgštūs, perplauname su vandeniu.
  2. Dedame kopūstus į puodą, užpilame vandeniu, kad apsemtų, įdedame lauro lapą ir troškiname ant nedidelės ugnies 1 val.
  3. Dedame į puodą pas kopūstus smulkiai supjaustytą svogūną, kubeliais supjaustytas bulves ir dešreles. Dar patroškiname apie 10-15 min. kol bulvės išvirs (nuo kopūstų rūgšties jo sgali išlikti šiek tiek kietokos).

2 komentarai:

  1. Aciu! Kaip tik ieskojau paprasto mamos kopustu recepto, nes mamos klausti del to, kad sis receptas 2x2, kaip ir nesmagu buvo :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. :) Į sveikatą :) Aš šį receptą iš savo mamos išklausiau ;)

      Panaikinti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...