2011 m. sausio 15 d., šeštadienis

Kondensuoto pieno keksiukai



Labai greitai ir paprastai pagaminami keksiukai. Produktai super paprasti. Tiesa, ir keksiukai tokie paprasti. Juos gaminome tą patį vakarą su mano brangia drauge desertui po skanios vakarienės.


Taigi mums reikės:
1 indelio kondensuoto pieno
2 kiaušinių
120 g miltų
80 g kakavos
1 kupino AŠ kepimo miltelių

Procesas:
  1. Kondensuotą pieną pilame į dubenį, įmušame kiaušinius ir maišome, kol nesimatys kiaušinio.
  2. Įsijojame miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir kakava.
  3. Viską gerai išmaišome.
  4. Pilame į keksiukų formeles, ar skardą (tada turėsime pyragą). Draugė į kai kuriuos keksiukus susmaigstė Karūnos šokolado skilteles - geras dalykas.
  5. Kepame apie 25 min. iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Mums jie per daug išsausėjo, todėl manyčiau reikėtų kepti trumpiau ir 180 laipsnių temperatūroje.
Skanaus!

P.S.Antrą kartą juos kepdama draugė dėjo dar ir 3 VŠ aliejaus. Keksiukai išėjo vis tiek sausoki.

Šaltinis: Beatos virtuvė

2 komentarai:

  1. cia kaip negriuko receptas, tik vietoj cukraus kondensuotas pienas:)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Geras sutapimas - mano vyras prieš kelias dienas užsiminė apie kažkokį pyragą negriuką, o aš nesupratau apie ką kalba :)))

      Panaikinti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...