Taigi, mums reikės:
1 vidutinės cukinijos (~600 g)
2 kiaušiniių
2 skiltelių česnako
2 VŠ grietinės
1/2 vištos krūtinėlės
240 ml miltų
druskos, pipirų
Paruošimas:
- Vištienos krūtinėlę supjaustome labai smulkiais gabalėliais ir pakepiname su šlakeliu aliejaus, kol iškeps. Kepinant paskaniname druska ir pipirais. Aš dar užbėriau džiovinto česnako granulių.
- Cukiniją nulupame, jei reikia pašaliname sėklas ir sutarkuojame burokine tarka.
- Su tarkuota cukinija sumaišome lengvai išplaktus kiaušinius, išspaustą česnaką, grietinę ir miltus.
- Beriame kepintą krūtinėlę ir išmaišome.
- Kepame įkaitintame aliejuje ant ne kaitrios ugnies, kad cukinija spėtų iškepti.
Šaltinis: Saulėta virtuvė
Labai skanu.
AtsakytiPanaikinti