2010 m. rugsėjo 30 d., ketvirtadienis

Pirmoji košė

Na gerai, ne visai receptas čia :) Bet kodėl gi ne! Mano  vyrukui vakar (09 29) sukako lygiai pusė metų. ta proga vietoje gimtadienio torto buvo ragaujama pirmoji košė - ryžių.


Kuriai reikės:


10 g (1 VŠ) ekologiškų ryžių
100 g vandens

Procesas:



  1. Perrinktus ryžius užsimerkiame iš anksto, kad nereikėtų ilgai virti. Pirmą kartą pamiršau tai padaryti.
  2. Į užvirusį vandenį pilame gerai išplautus ryžius ir verdame apie 30 min. Aš kadangi nemirkiau ir labai stengiausi, tai pirmą kartą viriau 50 min. :)
  3. Tada teoriškai dar reikėtų pertrinti per sietelį, bet aš tik sutryniau šaukštu, nes viskas gerai suvirė.
  4. Užbaliname mamos pieneliu arba mišinuku ir pirmyn :)

...aaam kaip skanu...

...aa mane fotografuoja, surimtėjam...

...duok duok dar nulaižysiu...

...a kur neši, duok dar...

...greitai greitai, kas per lėtumas...

:)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...