2012 m. sausio 3 d., antradienis

Ar žinote, kad...


...sultinys su ryžiais bus skaidrus, jei prieš virdami juos užpilsite verdančiu vandeniu, palaikysite 2-3 minutes, tada juos supilsite į puodą.

...mėsą virimui reikia dėti tik į šaltą vandenį.

Nusipirkau Sveiko maisto plėšomą kalendorių, kuriame daug receptų ir naudingų patarimų, kuriais mielai pasidalinsiu su visais. Taigi, atidarau naują rubriką "Ar žinote, kad..."  :)

3 komentarai:

  1. Gera rubrika ;)

    Bet ar žinai, kad įdėjus mėsą į šaltą vandenį ją reikia virti ant silpnos ugnies, kad iš lėto visas brudas išeitų, kurį mes vis nugraibome ir tada jokių naujų užpilimų švariu vandeniu nebereikia :) Taip aš darau dabar visada.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Aguonėle - Ačiū, tikrai nežinojau! Aš visada, kaip mama mokė, po 10 min. mėsą nuplaunu ir dedu į švarų vandenį. Vis turiu įtarimą, kad dalį skonio prarandu, bet tuo pačiu ir bjaurasties atsikratau. Dabar žinosiu ir darysiu, kaip sakai Tu! :)

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...