Taigi, mums reikės (2-3 valgytojams):
500 g kalafioro
1 svogūno
4 mažų česnako skiltelių
70 g mocarelos sūrio (pjaustyto kubeliais)
2 kiaušinių
2 kiaušinių
80 g (3,5 labai kupinų VŠ) miltų
20 g tarkuoto kietojo sūrio (naudojau Džiugą)
mėgiamų prieskonių, druskos
aliejus kepimui
Paruošimas:
- Kalafiorą išverdame ir atvėsusį išskirstome žiedynais.
- Svogūną pakepiname, bebaigiant kepti įspaudžiame česnako.
- Kalafiorą sumaišome su kepintu svogūnu, mocarelos sūriu.
- Kiaušinius išplakame su druska ir prieskoniais, įmaišome miltus ir tarkuotą kietąjį sūrį. Išmaišome.
- gautą tešlą pilame ant kalafiorų ir išmaišome, kad viskas apsiveltų ir "susirištų".
- Kepame įkaitintame aliejuje.
- Aš kepsnelius tiekiau su garstyčių, jogurto ir majonezo padažu.
Šaltinis: Forelles receptai
super gardžiai atrodo.. oi, kaip man jie dabar "sueitų" ;)
AtsakytiPanaikintiO kiek kiausiniu ideti?
AtsakytiPanaikintidviejų :) ačiū už pastabą, jau papildžiau sąrašą :)
AtsakytiPanaikintiAciu taip pat,ismeginau si recepta, ir labai buvo skanu,net vaikai valge
AtsakytiPanaikinti