2010 m. spalio 28 d., ketvirtadienis
Prancūziški skrebučiai
Taip paruoštas batonas man primena vaikystę. Tokius pusryčius man paruošdavo mama, o kaip aš juos mėgdavau. Ir dabar mėgstu.
Taigi mums reikės:
Batono
Kiaušinio
Šlakelio pieno
Cukraus, cinamono
Aliejaus ir sviesto kepimui.
Procesas:
Supjaustome batoną riekėmis.
Riekes pamirkome kiaušinio ir pieno plakinyje.
Dedame į įkaitintą keptuvę su sviestu ir aliejumi. Aliejus reikalingas tam, kad nedegtų sviestas.
Apkepussias riekeles išimame ir apibarstome cukraus ir cinamono mišiniu.
Na o kai mama ruošiasi sau pusryčius, kompanjonas irgi nesnaudžia...
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą