Puslapiai

2016 m. spalio 4 d., antradienis

Kalafiorų salotos


Šias salotas prieš gerus 10-15 metų gaminau kas antrą dieną. Jų receptą man pasakė geriausia draugė. Prieš gerus metus pasigaminau dar kartą. Man jos buvo tokios pat skanios kaip ir kažkada. Jas aš galiu valgyti ir vienas, ir kaip garnyrą prie mėsos ar žuvies patiekalų.


Taigi, mums reikės (2 valgytojams):
1 kalafioro
2 vidutinių pomidorų
2 kiaušinių, kietai virtų
druskos
1/2 AŠ kario prieskonių
1-2 VŠ majonezo (galima maišyti su jogurtu)

Paruošimas:

  1. Kalafiorą išskirstome į smulkesnius žiedynus ir 5 minutes paverdame pasūdytame vandenyje. Nukošiame ir beriame į dubenį, kuriame maišysime salotas.
  2. Pašaliname pomidorų sėklytes, kad būtų  mažiau skysčių. Įpjaustome pomidorus bei kiaušinius pas kalafiorus.
  3. Pagardiname druska, kario prieskoniais, dedame majonezo ir išmaišome.


Skanaus!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą