Puslapiai

2011 m. rugpjūčio 23 d., antradienis

Cukinijų traškučiai


Kai pamačiau pas Forellę šiuos traškučius, negalėjau sulaukti, kada parsivešiu cukiniją. Man jie pasirodė tokie skanūs. Ir aš neklydau! Jie tikrai skanutėliai! 

Taigi, mums reikės:
jaunos cukinijos
1 dalis džiūvėsėlių
1 dalis tarkuoto Džiugo sūrio
paprikos miltelių
druskos
čili pipirų dribsnių
šlakelio pieno


Paruošimas:
  1. Cukiniją supjaustome plonais griežinėliais.
  2. Džiūvėsėlius sumaišome su sūriu ir prieskoniais.
  3. Griežinėlius pamirkome piene, apvoliojame džiūvėsėlių ir sūrio mišinyje ir dedame ant kepimo popieriumi ištiestos kepimo skardos.
  4. Kepame iki 220 laipnsių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių. 
  5. Skaniausi jie tą pačią dieną. 


Skanaus!



Šaltinis: Forellės receptai

4 komentarai:

  1. Džiaugiuosi, jog nenusivylei skoniu. Tik pamačiau pas tave jų nuotrauką ir iškart pajutau skonį. Gaila, kad mažų cukinijų nebeturiu :(

    AtsakytiPanaikinti
  2. Tikrai nenusivyliau - atvirkščiai :) Reikės kartoti būtinai!

    AtsakytiPanaikinti
  3. Isbandyta, verta demesio ;) Ir Forelle, nereikia jaunu cukinuju, gerai ir sena, bet be vidurio (seklu) pjauta ;) graziais kvadratukais ;)

    AtsakytiPanaikinti
  4. O, ačiū už pasidalijimą, nes aš jau irgi buvau bepradedanti liūdėti, kad tik milžiniškos cukinijos beliko :)

    AtsakytiPanaikinti