Paprastas, tikriausiai visiems žinomas receptas. Aš jį visada kepiau taip kaip mama išmokė ir vieną naują korekciją įsivedžiau ne per seniausiai. Nuo šiol taip visada ir darysiu. Ir mamą jau pamokiau :)
Taigi mums reikės:
Karbonadinės kiaulienos
druskos, pipirų, česnako arba džiovinto česnako granulių
majonezo
kiaušinio
džiūvėsėlių
aliejaus kepimui
Paruošimas:
- Mėsytę supjaustome maždau 1,5 cm storumo riekėmis ir plonai išmušame su mėsos muštuku.
- Pabarstome mėgstamų prieskonių ir druskos ir plonai patepame majonezu. Paliekame pasimarinuoti (man skaniausia kai pasimarinuoja per naktį, bet galima laikyti ir trumpiau).
- Pavoliojame džiūvėsėliuose, pamirkome kiaušinio plakinyje ir apkepame keptuvėje iš abiejų pusių.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą