Puslapiai

2010 m. gruodžio 14 d., antradienis

Pūsti blynai

Labai skanūs blynai. Labai purūs ir minkšti. Skoniu ir išvaizda primena mielinius blynus. Tiesa, juos valgyti reikia dar karštus, nes atšalę jie tampa šiek tiek guminiai. Tikrai verta išbandyti.
Taigi mums reikės:
0,5 l kefyro
1 kiaušinio
4 VŠ cukraus
1 AŠ sodos
2-3 stiklinės miltų
žiupsnis druskos

Procesas:

  1. Pakaitinam kefyrą iki užvirimo. Kefyrą sutrauks - taip turi būti.
  2. Įdedame nugesintą sodą ir gerai išmaišome. Kefyras nuo sodos labai suputos.
  3. Išplakame kiaušinį su cukrumi ir druska. Pilame į kefyrą.
  4. Supilame miltus ir gerai išmaišome. Tešla turi būti grietinės tirštumo.


Šaltinis: Skanus gyvenimas

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą