Šis užkandis buvo "užskaitytas" visų ragavusių. Labai ryškus turtingas skonis, patiksiantis mėlynojo pelėsinio sūrio mėgėjams. Foto kokybė, deja, neatspindi viso skanumo, nes labai skubėjau :)
Taigi, mums reikės:
pievagrybių
mėlynojo pelėsinio sūrio
druskos
aliejaus
Paruošimas:
- Pievagrybių kotelius išpjauname ir kepurėles išdėliojame ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos.
- Pagardiname druska, tik ne perdaug, bet ir ne per mažai (taip, skamba sudėtingai).
- Į kepurėles įdedame po gabalėlį sūrio.
- Lengvai apšlakstome aliejumi.
- Kepame iki 180-200 laipnsių įkaitintoje orkaitėje apie 10-15 minučių, kol išsilydys sūris.
Šaltinis: Neringos blogas
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą