Puslapiai

2012 m. spalio 8 d., pirmadienis

Pievagrybiai su mėlynuoju pelėsiniu sūriu


Šis užkandis buvo "užskaitytas" visų ragavusių. Labai ryškus turtingas skonis, patiksiantis mėlynojo pelėsinio sūrio mėgėjams. Foto kokybė, deja, neatspindi viso skanumo, nes labai skubėjau :)

Taigi, mums reikės:
pievagrybių
mėlynojo pelėsinio sūrio
druskos
aliejaus

Paruošimas:
  1. Pievagrybių kotelius išpjauname ir kepurėles išdėliojame ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos.
  2. Pagardiname druska, tik ne perdaug, bet ir ne per mažai (taip, skamba sudėtingai).
  3. Į kepurėles įdedame po gabalėlį sūrio.
  4. Lengvai apšlakstome aliejumi.
  5. Kepame iki 180-200 laipnsių įkaitintoje orkaitėje apie 10-15 minučių, kol išsilydys sūris.
Skanaus!

Šaltinis: Neringos blogas

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą