Puslapiai

2010 m. lapkričio 20 d., šeštadienis

Purūs blynai

Labai skanūs. minkšti, purūs. Aišku blynų su bananais man vis tiek nenukonkuravo, bet kai tie nusibosta - pats tas :)

Taigi mums reikės:
160 g miltų
250 ml kefyro ar pasukų
2 kiaušinių
1 VŠ cukraus (dėčiau daugiau)
1 AŠ kepimo miltelių
1 VŠ tirpinto sviesto
žiupsnio druskos

Procesas:

  1. Į dubenį persijojame miltus, druską, cukrų ir kepimo miltelius. Išmaišome.
  2. Kitame dubenyje išplakame kiaušinius, kefyrą bei tirpintą sviestą.
  3. Kiaušinių-kefyro plakinį pilame į miltus nuolat maišant. Maišome, kol masė pasidarys vientisa.
  4. Kepame keptuvėje. Verčiame blynus, kai paviršiuje pasirodo burbuliukai, pralaukus tinkamą akimirką, blynai neišsipūs.



Šaltinis: Žaidimų aikštelė

2 komentarai: