tag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post8825313033292336658..comments2024-03-28T17:41:20.594+02:00Comments on Širšių lizdas: Drėgnas šokoladinis pyragasVilmahttp://www.blogger.com/profile/14488913909169912310noreply@blogger.comBlogger18125tag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-2932435254823686002020-07-31T10:02:43.942+03:002020-07-31T10:02:43.942+03:00Kažkas klausė ar gautųsi šis pyragas iš pilno grūd...Kažkas klausė ar gautųsi šis pyragas iš pilno grūdo miltų, tai galiu patvirtinti, kad gautųsi. Išbandžiau. Kepiau šį pyragą tiek su įprastais, tiek su pilno grūdo kvietiniais miltais. Kepdama su pilno grūdo dar įdėjau kelis šaukštus manų kruopų. Gavosi sausesnis (biresnis) nei iš įprastų kvietinių miltų, nėra to drėgnumo, bet šiaip visai neblogai. Ištraukus iš orkaitės viršų subadžiau mediniu pagaliuku ir užpyliau glaistu iš sviesto, grietinės, kakvos ir cukraus (alia karštas šokoladas), kuris kažkiek sudrėkino pyragą. Galima patiekti su ledais, plakta grietinėle ar rūgštesne uogiene, pvz juodųjų serbentų.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-60836004358024036642014-06-19T08:36:16.965+03:002014-06-19T08:36:16.965+03:00Atsiprašau už pavėluotą atsakymą. Garantuoju, jog ...Atsiprašau už pavėluotą atsakymą. Garantuoju, jog naudojant pilno grūdo miltus bus pyragas su savo skoniu. Kad gausis net neabejoju. Pilno grūdo miltai, spėju (bet tik spėju) kaip ir ruginiai, sugertų daugiau vandens, tad gal įpilčiau daugiau skysčio. Arba bandyčiau tik keisti miltus ir pažiūrėti koks rezultatas, o tada tobulinti :) Jei išbandysite, būtinai pasidalinkite rezultatais!!!Vilmahttps://www.blogger.com/profile/14488913909169912310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-46683548545733123582014-05-23T12:38:48.727+03:002014-05-23T12:38:48.727+03:00Sveiki. Labai noriu išsikepti šį pyragą, bet turiu...Sveiki. Labai noriu išsikepti šį pyragą, bet turiu tik pilno grūdo miltų, kaži ar pavyks?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-87344181585900604472014-02-26T11:26:44.612+02:002014-02-26T11:26:44.612+02:00:) būtų 440 ml miltų. Pagal savo kitus receptus at...:) būtų 440 ml miltų. Pagal savo kitus receptus atkasiau, kad tai būtų 260 g :)Vilmahttps://www.blogger.com/profile/14488913909169912310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-28224346206233860312014-02-26T10:43:52.846+02:002014-02-26T10:43:52.846+02:00Tai kiek čia gramų miltų reikia dėt? Keistai tais...Tai kiek čia gramų miltų reikia dėt? Keistai tais puodeliais .... 1,75 puodelio.... tai čia kiek gramų? AčiūAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/10733194901844982739noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-85973770117428994262013-11-07T11:07:39.474+02:002013-11-07T11:07:39.474+02:00;);)Vilmahttps://www.blogger.com/profile/14488913909169912310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-29716713781932245462013-11-06T16:24:49.431+02:002013-11-06T16:24:49.431+02:00Žinokit tą patį pagalvojau! ;) Kitą kartą taip ir ...Žinokit tą patį pagalvojau! ;) Kitą kartą taip ir reikės sugudrauti. :) Aleksandranoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-28306312522077922522013-11-06T15:37:36.568+02:002013-11-06T15:37:36.568+02:00Pasižiūrėjau savo foto ir prisiminiau vieną gudryb...Pasižiūrėjau savo foto ir prisiminiau vieną gudrybę :) aš šį pyragą visada tiekiu aukštyn kojom - tai garantuoja, kad viršus bus tobulai lygus :)Vilmahttps://www.blogger.com/profile/14488913909169912310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-91892477408084609792013-11-06T15:36:25.347+02:002013-11-06T15:36:25.347+02:00Ačiū ačiū! man labai smagu tai skaityti. Šiam pyra...Ačiū ačiū! man labai smagu tai skaityti. Šiam pyragui jaučiu nostalgiją, nes jis pirmojo mano tinklaraščio įrašo objektas ir be to yra mėgiamiausias mano vyro pyragas :)<br />dėl nevienodo iškilimo versijų daug neturiu ir būčiau linkusi pritarti, kad tai orkaitės specifika. Aš šį pyragą kepiau dvejose orkaitėse - abu kartus išėjo vienodai gerai :)Vilmahttps://www.blogger.com/profile/14488913909169912310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-11019407025619910062013-11-06T15:22:05.980+02:002013-11-06T15:22:05.980+02:00Sveiki!
Pasinaudojau ir aš šio šokoladinio pyrago...Sveiki! <br />Pasinaudojau ir aš šio šokoladinio pyrago receptu. Skonis - super! Tikrai saldus ir minkštas pyragas. Pagaminti tikrai nėra sunku. Pas mane "sąskaitoje" tai tik antros rūšies kepamas pyragas (pirmas obuolių), tačiau išėjo tikrai gerai (skonio atžvilgiu). Tikriausiai dėl mano orkaitės forma išėjo nevienoda, vienoj vietoj daugiau iškilę, kitoj mažiau, tačiau skonis viską atperka. :) <br />Ačiū už receptą!Aleksandranoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-41633425878987888742013-02-17T18:15:14.209+02:002013-02-17T18:15:14.209+02:00Aš šitam pyragui jaučiu nostalgiją ir karts nuo ka...Aš šitam pyragui jaučiu nostalgiją ir karts nuo karto vis iškepu, nes jis mano vyro mėgstamiausias :)<br />Ačiū, kad pasidalinote! :)Vilmahttps://www.blogger.com/profile/14488913909169912310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-33803195439440980292013-02-17T17:03:09.066+02:002013-02-17T17:03:09.066+02:00Ačiū už puikų receptą. Viskas puikiai pavyko. Pasi...Ačiū už puikų receptą. Viskas puikiai pavyko. Pasinaudojau Jūsų patarimu: įpyliau pora šaukštų brendžio ir įdėjau imbiero. Ant viršaus užpyliau šokolado:)Buvo labai skanu!Sonatahttps://www.blogger.com/profile/17489516287297039970noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-23165281841510361412013-01-23T15:27:42.483+02:002013-01-23T15:27:42.483+02:00Ačiū už tokius gražius žodžius!!! Nors tinklaraštį...Ačiū už tokius gražius žodžius!!! Nors tinklaraštį pradėjau rašyti tik sau, bet kitų geri atsiliepimai yra dar didesnis paskatinimas. O dabar, kai laiko užklasinėms veiklos lieka nedaug, tokie gražūs žodžiai neleidžia apleisti pradėto darbo!Vilmahttps://www.blogger.com/profile/14488913909169912310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-11338371807685668602013-01-20T15:36:08.378+02:002013-01-20T15:36:08.378+02:00Miela Vilma,
pyragas nerealus :) labai džiaugiuos...Miela Vilma, <br />pyragas nerealus :) labai džiaugiuosi atradusi Jūsų tinklaraštį, nes gaminu ne pirmą kartą pagal Jūsų receptus ir viskas visada pavyksta idealiai,vienu žodžiu, AČIŪ JUMS :))Gretanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-77329534721974312522012-08-20T21:49:35.798+03:002012-08-20T21:49:35.798+03:00Tikrai taip :) juo labiau, kad visi šokoladainiai ...Tikrai taip :) juo labiau, kad visi šokoladainiai (browniai) ir turi būti "nedakepę", kitaip bus visai ne tas :) <br />Mano vyrui tai buvo pats skaniausias pyragas, kol ne per seniausiai neiškepiau šokoladainio, kurio receptą tikiuosi, netrukus įkelsiu :) Vilmahttps://www.blogger.com/profile/14488913909169912310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-12711352905299081712012-08-20T14:46:49.550+03:002012-08-20T14:46:49.550+03:00Kepu šį pyragą (ne visai tokį, bet labai panašų) j...Kepu šį pyragą (ne visai tokį, bet labai panašų) jau kuris laikas, man jis labai labai patinka viendėl to šokolado. Tačiau šeimyna visada sako, kad "kakavos per daug, biški mažiau įdėk" ir yra nedakepęs (atsiprašau kalbininkų!), nes jaučiasi tešla. <br />Man vienodai, kepu jį kaip noriu, nes tiek šokolado, kiek yra šiame pyrage, ne visose šokolado plytelėse įmanoma rasti. Skanu labai.R.https://www.blogger.com/profile/13533296231749751337noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-42114259578176526222011-12-17T15:23:45.070+02:002011-12-17T15:23:45.070+02:00Čia tikrai reikėtų naudoti įprastą nesaldžią kakav...Čia tikrai reikėtų naudoti įprastą nesaldžią kakavą, su saldžia bijau, kad nesigaus. Čia reikia atitinkamo kiekio tikros kakavos, o tose saldžiose dar ir priedų visokių daug, taigi neatstos ji tikros. :) O išsikepti šį pyragą tikrai verta :) Linkiu sėkmės!Vilmahttps://www.blogger.com/profile/14488913909169912310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-41010152445094374902011-12-17T13:14:44.281+02:002011-12-17T13:14:44.281+02:00Skamba skaniai :) O jei kakava naudosiu "Nesq...Skamba skaniai :) O jei kakava naudosiu "Nesquick", gal nereikia tiek cukraus? Ar butina naudoti becukre kakava?Evelinahttps://www.blogger.com/profile/13010763006610244649noreply@blogger.com