tag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post1451743449086205615..comments2024-03-28T17:41:20.594+02:00Comments on Širšių lizdas: Šokoladinis pyragas su varškeVilmahttp://www.blogger.com/profile/14488913909169912310noreply@blogger.comBlogger16125tag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-73541711381332643112015-11-30T22:20:52.421+02:002015-11-30T22:20:52.421+02:00Nebandžiau, ir nežinau ar bandyčiau, bet teoriškai...Nebandžiau, ir nežinau ar bandyčiau, bet teoriškai, jei jau taip reikėtų daryti, tai pirmiausia varškę sutrinčiau iki vientisos masės. Jei ji gautųsi labai skysta, tuomet papildomai įdėčiau kokį šaukštą krakmolo ar miltų. Bet čia tik teoriškai, nebūtinai taip pasisektų. O neturite galimybės naudoti kad ir paprastą varškę? Ją pertrinti iki vientisos masės (galima įdėti šiek tiek grietinės, jogurto ar grietinėlės, kad būtų tolygesnė masė).Vilmahttps://www.blogger.com/profile/14488913909169912310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-12964501651122527072015-11-30T16:08:56.341+02:002015-11-30T16:08:56.341+02:00ar galima naudoti grudeta varske?ar galima naudoti grudeta varske?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17852976185598829059noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-62443015494589211472014-04-29T09:22:03.083+03:002014-04-29T09:22:03.083+03:00Ačiū ir jums, kad nepamirštate pasidalinti savais ...Ačiū ir jums, kad nepamirštate pasidalinti savais rezultatais :) jie mane labai džiugina :)Vilmahttps://www.blogger.com/profile/14488913909169912310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-61890257464645160982014-04-28T15:08:35.985+03:002014-04-28T15:08:35.985+03:00Pyragas nerealus :) Kepsiu ir vėl! Ačiū, kad dalin...Pyragas nerealus :) Kepsiu ir vėl! Ačiū, kad dalinatės puikiais receptais su visais :)Ridanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-90080510813612479212014-04-27T17:09:34.083+03:002014-04-27T17:09:34.083+03:00Ačiū už pastabumą! O man riebus minusas :) Miltus ...Ačiū už pastabumą! O man riebus minusas :) Miltus tiesiog įmaišome į varškės masę. Papildysiu ir recepte.Vilmahttps://www.blogger.com/profile/14488913909169912310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-32170767883890001792014-04-26T19:02:55.298+03:002014-04-26T19:02:55.298+03:00Norėčiau truputį aiškumo, nes gamindama pirmą kart...Norėčiau truputį aiškumo, nes gamindama pirmą kartą viską darau tiksliai pagal recepetą, o vėliau jau improvizuoju šiek tiek. Taigi, įdaro komponentuose matau 2 VŠ miltų, o gaminimo eigoje kaip ir nepaminėti. Iš karto iškilo klausimas ar jie beriami į varškę ar ne?Ridanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-11925869925244110132014-02-26T16:23:40.990+02:002014-02-26T16:23:40.990+02:00Galiu tik pritarti, kad šis pyragas nuostabus, kel...Galiu tik pritarti, kad šis pyragas nuostabus, kelis kartus esu kepusi, visi girdavo išsijuosę. Kepkit, tikrai nesigailėsit:)Akvilenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-46892683453022201472014-02-26T12:53:11.572+02:002014-02-26T12:53:11.572+02:00chi chi, aš irgi save taip guodžiu :Dchi chi, aš irgi save taip guodžiu :DVilmahttps://www.blogger.com/profile/14488913909169912310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-80772147274819994132014-02-26T12:52:34.030+02:002014-02-26T12:52:34.030+02:00Autorius pašalino šį komentarą.Vilmahttps://www.blogger.com/profile/14488913909169912310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-5406248236411340342014-02-26T12:29:21.105+02:002014-02-26T12:29:21.105+02:00Taip, ten mažesnei formai receptas. Aš su viena no...Taip, ten mažesnei formai receptas. Aš su viena norma net nesiterlioju :D Įdaras ne toks turtingas, kaip šio pyrago, o dar varškės kai daugiau įdedi, tai ir sąžinė kažkaip ramiau reaguoja :DJulijahttps://www.blogger.com/profile/05997933854872934664noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-18818463098387749982014-02-26T09:11:04.763+02:002014-02-26T09:11:04.763+02:00O žinai, Valerijos nei velnio ne "liesesnis&q...O žinai, Valerijos nei velnio ne "liesesnis" :) sviesto kiekis mažesnis, bet ir kepimo forma mažesnė. Reikės neužmest recepto. Mano brangiausias šokoladinius pyragus su varške tiesiog dievina :)Vilmahttps://www.blogger.com/profile/14488913909169912310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-17630112253660728682014-02-26T08:55:22.945+02:002014-02-26T08:55:22.945+02:00Tiesą sakant, aš asmeniškai dar pamažinčiau cukrau...Tiesą sakant, aš asmeniškai dar pamažinčiau cukraus kiekį :) Bet mano vyrukams ir kitiems valgiusiems tiko kaip iš kepta, tai kitą kartą turbūt nieko ir nekeisčiau :)Vilmahttps://www.blogger.com/profile/14488913909169912310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-17890424610992173282014-02-26T08:53:59.395+02:002014-02-26T08:53:59.395+02:00esu mačiusi šitą. Jis tikrai yra mažiau ribus, nor...esu mačiusi šitą. Jis tikrai yra mažiau ribus, nors as skirtumas, įvertinus pyrago dydžius yra minimalus, juk nesuvalgome pyrago vienu prisėdimu :) Šį išsirinkau (ir neapsigavau), nes primena braunį - yra drėgnas ir sodriai šokoladinis, tuo tarpu Valerijos - labiau biskvitinis (bent jau taip primena nuotraukos). man patinka tokie kepiniai, kuriuos galima valgyti ir neužgeriant :) Šitą, tiesa reikia užgerti vien dėl saldumo :DVilmahttps://www.blogger.com/profile/14488913909169912310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-78243672470359928542014-02-26T00:43:38.880+02:002014-02-26T00:43:38.880+02:00Man patiktų toks šokoladinis pyragas..ir dar su to...Man patiktų toks šokoladinis pyragas..ir dar su tokiu gaiviu varškės sluoksniu. Reiks išsisaugot ir šitą :) aš ir dažniausiai ir dedu mažiau cukraus, nei originaluose, nes būna persaldu.Medeja- CranberryJamhttps://www.blogger.com/profile/03443935521811548759noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-55388439086854202072014-02-25T19:52:50.163+02:002014-02-25T19:52:50.163+02:00Aš paskutiniu metu mąstau kažką bandyto iškept, ne...Aš paskutiniu metu mąstau kažką bandyto iškept, nes vis nauji ir nauji kepiniai, ir kaip tik apie šitą pyragą galvojau :)<br /><br />Galiu rekomenduoti labai panašų, tik paprastesnį, gal mažiau riebesnį.<br />http://www.sweetcukerka.blogspot.com/2013/06/sokolado-ir-varskes-kremo-pyragas.html#comment-formJulijahttps://www.blogger.com/profile/05997933854872934664noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-87517451969544023112014-02-25T19:09:22.188+02:002014-02-25T19:09:22.188+02:00Vilma, man šis Tavo pyragas irgi iškart priminė tą...Vilma, man šis Tavo pyragas irgi iškart priminė tą receptą su Oreo :) Ypač išvaizda. Įtariu, kad ir skoniai turėtų būt panašūs? Šiaip labia gražus ir viliojantis. Rudas - baltas derinys visad tobulas ;)Vilmahttps://www.blogger.com/profile/06892310119211172994noreply@blogger.com