tag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post8194662862785482339..comments2024-03-28T17:41:20.594+02:00Comments on Širšių lizdas: Vyšninių pomidorų ir Parmos kumpio tartaVilmahttp://www.blogger.com/profile/14488913909169912310noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-28750596681160775412019-10-24T11:41:50.999+03:002019-10-24T11:41:50.999+03:00Smagu, kad patiko!
O dėl avižinių miltų, tai jais...Smagu, kad patiko! <br />O dėl avižinių miltų, tai jais kartai skeičiu dalį paprastų miltų paprastesniuose kepiniuose, ir esu pastebėjusi, kad jie sugeriau daugiau drėgmės, nei kvietiniai miltai. Greitai pagooglinusi radau, kad tartoms kepa pagrindus ir iš avižinių miltų, bet spėju, kad reiktų ieškoti konkretaus recepto, nes pakeitus miltų tipą, gali tiesiog neatitikti kitų produktų proporcijos. Nebandžiau pati, tad patarti naudingai negaliu.Vilmahttps://www.blogger.com/profile/14488913909169912310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-78878657709074971992019-10-23T08:33:15.435+03:002019-10-23T08:33:15.435+03:00Kepiau, na labai patiko, labai lengvai pasigamino,...Kepiau, na labai patiko, labai lengvai pasigamino, nors tartą kepiau pirmą kartą gyvenime. Vyras irgi įvertino puikiai, net kelis kartus kartojo :) Klausimas: kaip manote, ar pavyktų tarta, jei naudočiau avižinius miltus?Sandrahttps://www.blogger.com/profile/14764170292090151833noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-14932511669960256202015-10-22T11:47:55.475+03:002015-10-22T11:47:55.475+03:00Kadangi vyšniniai pomidorai šiemet užderėjo, gal...Kadangi vyšniniai <a href="http://www.nojus.lt/darzoviu-seklos/pomidorai" rel="nofollow"> pomidorai </a> šiemet užderėjo, galima ir paskanauti visokių gėrybių. Ačiū už receptą. <br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16267633942376258914noreply@blogger.com