tag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post4850791080520203010..comments2024-01-08T20:08:15.367+02:00Comments on Širšių lizdas: Čirviniai blynaiVilmahttp://www.blogger.com/profile/14488913909169912310noreply@blogger.comBlogger43125tag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-76733531257927054832023-06-05T22:25:40.961+03:002023-06-05T22:25:40.961+03:00Ačiū, kad pasidalinote!Ačiū, kad pasidalinote!Vilmahttps://www.blogger.com/profile/14488913909169912310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-17036389717847437352023-04-18T08:55:49.105+03:002023-04-18T08:55:49.105+03:00Patys skaniausi man jūsų vafliukai, jau metai iš m...Patys skaniausi man jūsų vafliukai, jau metai iš metų tik pagal jūsų receptą darau :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-81288587851381021462022-04-05T12:43:34.995+03:002022-04-05T12:43:34.995+03:00Ačiū♥️Ačiū♥️Vilmahttps://www.blogger.com/profile/14488913909169912310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-33734362991463292762022-04-05T10:03:53.311+03:002022-04-05T10:03:53.311+03:00Geras receptas bet aš dar ptepu mašinų kai sparčiu...Geras receptas bet aš dar ptepu mašinų kai sparčiu tais ne taip pritraukia. Rolandas.<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03971467928056616854noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-84108988767193825412022-04-02T08:40:46.702+03:002022-04-02T08:40:46.702+03:00Sakoma, geriau vėliau nei niekada. Tai žinokite, č...Sakoma, geriau vėliau nei niekada. Tai žinokite, čirvinius blynus TIK pagal Jūsų receptą, kepu jau kokius 5 metus turbūt🙂Ačiū Jums, kad dalinatės♥️Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17776155911390051280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-7515704074186765602020-03-23T07:46:37.547+02:002020-03-23T07:46:37.547+02:00Tobulas receptas ♥️ labai ačiū pavyko Tobulas receptas ♥️ labai ačiū pavyko Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12758244422064829770noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-47795195886954151002019-03-17T19:18:51.835+02:002019-03-17T19:18:51.835+02:00Super receptas. Dejau 100 g cukraus. Pilnai pakako...Super receptas. Dejau 100 g cukraus. Pilnai pakako.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-68851395350756054332019-03-05T09:14:03.973+02:002019-03-05T09:14:03.973+02:00Ačiū Jums už tokį šiltą atsiliepimą ir gerą emocij...Ačiū Jums už tokį šiltą atsiliepimą ir gerą emociją :) Vilmahttps://www.blogger.com/profile/14488913909169912310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-34778497054606306992019-03-04T15:34:01.779+02:002019-03-04T15:34:01.779+02:00Labai ačiū už Jums už receptą, labai skanūs blynai...Labai ačiū už Jums už receptą, labai skanūs blynai! Buvo gaminami repeticijai prieš užgavėnes ir išgaravo labai greitai, nors valgė praktiškai vienas žmogus:)Žmogus, kuriam buvo gaminti, paragavęs tegalėjo pasakyti: mm, mmm, mmmmmmmmmm... Skanesnių blynų neesu valgęs! Ir tada kirto kol galėjo, paskui sušveitė ir visus likusius, nes tiesiog nebegalėjo sustoti:D Tuo viskas ir pasakyta:)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-69150503178062126162018-08-20T13:37:50.289+03:002018-08-20T13:37:50.289+03:00Daryčiau prielaidą, kad kiaušiniai ir pienas buvo ...Daryčiau prielaidą, kad kiaušiniai ir pienas buvo šalti, dėl to sviestas susigumuliavo, bet aš šiaip niekada nelaikau produktų, kol jie pasieks kambario temperatūrą, tad neturiu variantų, kodėl taip nutiko. Gaila, kad nepavyko.Vilmahttps://www.blogger.com/profile/14488913909169912310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-91003543673123254982018-08-15T18:45:29.551+03:002018-08-15T18:45:29.551+03:00O as nezinau,atrodo viska dariau pagal recepta, pa...O as nezinau,atrodo viska dariau pagal recepta, padarius tesla sviestas susoko i daug mazu gabaleliu, pradejus kepti blynas gavosi plonas ir riebus, dadejus miltu gavosi blynai bet sausi ir visai netraskus ��Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-41453709277290929382018-02-11T14:06:23.403+02:002018-02-11T14:06:23.403+02:00Geras... o as net nepastebejau, kad miltai mililit...Geras... o as net nepastebejau, kad miltai mililitrais. Dejau 200g sviesto, tai miltu isejo apie 460g. Blynai gavosi pasakiskai skanus. Aciu uz recepta, butinai ji issisaugosiu :)<br />Ligita P.https://www.blogger.com/profile/15505983304178312046noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-21863544107169611802017-06-27T21:59:35.355+03:002017-06-27T21:59:35.355+03:00Sveiki, Rozalija! Ačiū už Jūsų komentarą! Pradžioj...Sveiki, Rozalija! Ačiū už Jūsų komentarą! Pradžioje man irgi bais nepatiko matavimas puodeliais, bet nardant užsienio maisto tinklaraščiuose tenka prie jų priprasti. Ir visada stengiuosi kiekius persverti, bet kartais tenka suktis greitai :) o kiekius patikslinsiu prie progos būtinai!Vilmahttps://www.blogger.com/profile/14488913909169912310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-59646008048334931622017-06-26T18:54:01.913+03:002017-06-26T18:54:01.913+03:00Labai ačiū už receptą, tikrai labai skanūs blynai ...Labai ačiū už receptą, tikrai labai skanūs blynai gavosi po to kai paskaičiau Elenos Irenos Zimnickienės patarimą kaip įkaitinti keptuvę:). Pradžioje nesikepė visiškai, kibo, kaltinau keptuvę, save ir visą pasaulį:). Niekas nekaltas, kartais reikia tiesiog žinoti KAIP ką daryti:).<br />Mažas prašymas recepto autorei - pasverkite tuos miltus, labai prašau, krestelėjai matavimo indą ir kur kas daugiau miltų telpa į tuos mililitrus ar stiklines. 21 amžius kieme, praktiškai visi turi svarstykles. <br />Šiaip tai net neskaitau receptų su produktais, kurie matuojami stiklinėmis, tiesiog nebuvo iš ko rinktis, beveik visi tokių blynų receptai stiklinėmis matuojami arba iš viso nekelia pasitikėjimo.<br />Man tie 400 ml miltų svėrė 260 gramų.Rozalijahttps://www.blogger.com/profile/01690503600051451369noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-33028316748581407652016-06-02T20:23:38.327+03:002016-06-02T20:23:38.327+03:00Dėkui užrecepta! Patys skaniausi ragauti čirviniai...Dėkui užrecepta! Patys skaniausi ragauti čirviniai blynai :) Beje, as dar cinamono dedu į tešlą:)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-6048727243808999502016-04-16T17:13:25.733+03:002016-04-16T17:13:25.733+03:00Labai patiko :) Super receptasLabai patiko :) Super receptasViktorijahttps://www.blogger.com/profile/09732925278468887564noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-13501654068026600682016-02-07T19:11:40.914+02:002016-02-07T19:11:40.914+02:00kiekvienam savas skonis. Nepabandęs, nesužinosi, k...kiekvienam savas skonis. Nepabandęs, nesužinosi, kas skanu, o kas ne :) Vilmahttps://www.blogger.com/profile/14488913909169912310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-66416585392996420012016-02-06T20:10:44.176+02:002016-02-06T20:10:44.176+02:00Hm.. mano seimai nelabai patiko... siek tiek prim...Hm.. mano seimai nelabai patiko... siek tiek primena tuos minkstus vaflius, kur su uzpilais ir pabarstukais pramogu vietose pardavineja. Pasakaitėhttps://www.blogger.com/profile/01516734665430968582noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-86900767881401788172015-12-30T12:19:34.329+02:002015-12-30T12:19:34.329+02:00Anonimiškas ;) noriu patarti. Jeigu kaip sakėte, k...Anonimiškas ;) noriu patarti. Jeigu kaip sakėte, keptuvė "tarybinė čirvinė" tai ir aš kepu ant tokios pat ir viskas būna gerai, tik po to, kai ją išplaunate, abi jos puses atvertus keptuvę gerai iškaitinkite be nieko. Tiesiog kad išdžiūtų ir dar kokias 5 min. o kai kepsite, tai pirmajam kepimui uždengtą ją gerai pakaitinu ant dujinės, tada atidengus patepu aliejumi ir tik tada pilu tešlą, uždengiu ir iš karto apverčiu "ant kito šono", o tada jau vartau, atidenginėju, pagal poreikį. Antram blynui vafliui riebalų tikrai nereikia. Ji "įsivažiuos" ir ateityje turėsite puikią vaflinukę. ;)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/18410973577572999776noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-91878990707269443042015-12-14T19:30:02.903+02:002015-12-14T19:30:02.903+02:00Šiame recepte - taip :)Šiame recepte - taip :)Vilmahttps://www.blogger.com/profile/14488913909169912310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-5199724494101080022015-12-13T22:48:23.143+02:002015-12-13T22:48:23.143+02:00Miltus mililitrais o ne gramais matuojate? :)Miltus mililitrais o ne gramais matuojate? :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-29014277935881387912015-08-11T10:31:50.302+03:002015-08-11T10:31:50.302+03:00kokie skanūs blynai gavosi! Maniau dujinės virykl...kokie skanūs blynai gavosi! Maniau <a href="http://www.tarnas.lt/laisvai-statoma-buitine-technika/virykles/dujines-su-dujine-orkaite.html" rel="nofollow"> dujinės viryklės </a> pagėgumai neatlaikys, kai šeimyna supuolė. :)<br />ReiReihttps://www.blogger.com/profile/17467126916906382734noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-4157722634129014032015-07-09T14:06:44.649+03:002015-07-09T14:06:44.649+03:00Sunku pasakyti. Aš kažkada buvau pasiskolinusi iš ...Sunku pasakyti. Aš kažkada buvau pasiskolinusi iš mamos tarybinę čirvinių blynų keptuvę, kurioje pati daugelį metų kepiau blynus, o štai namie man nieko nepavyko - baisiai svilo. Dabar nė nėbandau, nes viryklė indukcinė. <br />Bandykit paprastus blynus pradžiai kepti - miltai kiaušinis, pienas, vanduo, truputis duskos ir šlakelis aliejaus. Patepkit lašinukais keptuvę ar popierinę servetėlę suvilgykite aliejumi. Ant tokios tešlos ne taip gaila treniruotis, nei kad su tokia, kur pakelis sviesto priklauso :) faktas, kad reikia įvaldyti ir ugnies kaitrą, ir kiekvienai tešlai ji bus vis kitokia. TIkiu, kad ilgainiui viskas pavyks puikiai! :)Vilmahttps://www.blogger.com/profile/14488913909169912310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-35033116570801408062015-07-07T16:38:50.993+03:002015-07-07T16:38:50.993+03:00as nesenai nusipirkau ta tarybine cirvine keptuve,...as nesenai nusipirkau ta tarybine cirvine keptuve, kuria reikia naudoti ant dujines virykles. ir pirmas receptas, kuri bandziau lygiai taip pat neisejo (ne jusu), kaip ir antras receptas (jusu). Drauge sake, kad gal cukrus pridega uz tai prilimpa, sake deti maziau cukraus (arba isvis nedeti). Bet jeigu visiems iseina, o man ne - tai beda turbut seimininkeje:), na arba keptuveje. O kitus blynus, paprastoje keptuveje (ne cirvineje) sekasi gerai kepti. Ir is sitos teslos isejo skanus paprasti blyneliai, tik aisku ziauriai riebus, nes as dar ant aliejaus juos kepiau (kad neisemest teslos). Bet Isivaizduoju kaip butu skanu, jei butu iseje cirvineje keptuveje.. skanus traskus vafliukai.. ech...<br /> Tag gal as kazkaip neteisingai nureguliuoju dujines virykles kaitra? Idomu kaip juos reikia kept, ar ant labai karstos ugnies, ar kaip tik letai ir ant mazos.. Gal zinot? (nes maciau, kad jus naudojot elektrine keptuve). Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-21359737523746017822015-07-06T20:25:53.669+03:002015-07-06T20:25:53.669+03:00Hmm, sunku atspėti. Turint omenyje sviesto kiekį t...Hmm, sunku atspėti. Turint omenyje sviesto kiekį tešloje, tai tikrai ne dėl to, kad trūksta riebalų. Kepiau juos ne kartą - tikrai nelipo nei karto, o keptuvė tikrai eilinė. O kaip Jums sekasi kepti kitus blynus savojoje keptuvėje? Vilmahttps://www.blogger.com/profile/14488913909169912310noreply@blogger.com