tag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post4747047008410912652..comments2024-03-28T17:41:20.594+02:00Comments on Širšių lizdas: Tortas "Napoleonas" II-asisVilmahttp://www.blogger.com/profile/14488913909169912310noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-85583931498058038662017-09-20T13:22:41.425+03:002017-09-20T13:22:41.425+03:00Su maistu taip jau yra: kokybiški produktai, kokyb...Su maistu taip jau yra: kokybiški produktai, kokybiškas rezultatas :) Aš pati esu pakvaišusi dėl romo, todėl visada, kai reikia naudoti alkoholį recepte, naudoju romą (nesakau, kad reikia sekti mano pavyzdžiu) :) kaip ten bebūtų, alkoholis kaitinant išgaruoja, lieka tik jo aromatas - na, o kokybiško gėrimo aromatas tikrai priduos papildomų taškų ragaujamam rezultatui.<br />Ir tikrai tikrai - Napoleono tortas ne toks ir baisus reikalas. Tik reikia teisingai suplanuoti laiką. Nežinau ar turite savo receptą, ar, galbūt, naudositės manuoju, bet aš labai rekomenduoju Napoleono I-ojo receptą, kurį taip pat rasite mano tinklaraštyje, paspaudusi nuorodą šio torto įžangoje.<br />Sėkmės!Vilmahttps://www.blogger.com/profile/14488913909169912310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-33741624086865244792017-09-17T23:01:59.747+03:002017-09-17T23:01:59.747+03:00Na, aš taip pat pasiryžau pagaliau gaminti Napoleo...Na, aš taip pat pasiryžau pagaliau gaminti Napoleoną :) Man jis visada kažkaip asocijavosi su kulinarijos aukštumom :)) Na, kad kai jau pavyksta jį pagaminti, reiškias tikrai esi kietas :D Ir dabar dar ir proga tam yra, tad turi pavykti, nes kepsiu kaip dovaną :) Tad vienas klausimėlis - ar yra skirtumas (skonio prasme), kokį konjaką naudoti? Namuose šiuo metu turiu šio konjako: <a href="http://www.vynoteka.lt/remy-martin-vs-superior-07-l-konjakas" rel="nofollow">http://www.vynoteka.lt/remy-martin-vs-superior-07-l-konjakas</a> - žinau, kad jis kokybiškas, nes esu gavusi dovanų, tačiau net nenutuokiu, ar tiktų į tortą?..Živilėhttps://www.blogger.com/profile/16933743724914316773noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-936575950324899102017-04-28T17:14:26.955+03:002017-04-28T17:14:26.955+03:00Norėčiau padėkoti už receptą ir tokį detalų,aiškų ...Norėčiau padėkoti už receptą ir tokį detalų,aiškų aprašymą.Jūsų įkvėpta,susikaupiau ir iškepiau pirmąjį gyvenime Napoleono tortą.Ir jis pavyko! Ačiū,kad dalinatės receptais!Ingridahttps://www.blogger.com/profile/07141922564810452876noreply@blogger.com