tag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post4413354220601191413..comments2024-03-28T17:41:20.594+02:00Comments on Širšių lizdas: Naminis graikiškas jogurtasVilmahttp://www.blogger.com/profile/14488913909169912310noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-80582372912156813612014-01-20T16:54:45.401+02:002014-01-20T16:54:45.401+02:00su pirktiniu nelabai turiu patirties šiuo klausimu...su pirktiniu nelabai turiu patirties šiuo klausimu... Padaryti kažką ne taip čia neįmanoma :) Bet pažiūrėti į jogurto sudėtį verta, nes jei jogurtas nuriebintas, gal ten į jį įdėta ko nors, kas jį sutirština... Ne baisi aš čia specialistė :) Vilmahttps://www.blogger.com/profile/14488913909169912310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-60130426689381477722014-01-20T14:04:30.760+02:002014-01-20T14:04:30.760+02:00pirkau 0.1 riebumo naturaju jogurta, palikau per n...pirkau 0.1 riebumo naturaju jogurta, palikau per nakti bet nusikuošė labai mazai to skyscio ir nesutirštėjo, gal kazka netaip dariau:)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11373408310074497665noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-80546431045626184832013-07-08T13:21:11.127+03:002013-07-08T13:21:11.127+03:00Pasaulis mažas :) Malonu buvo atsidurti vienoje er...Pasaulis mažas :) Malonu buvo atsidurti vienoje erdvėje, nes susipažininimu nelabai pavadinsi :) Vilmahttps://www.blogger.com/profile/14488913909169912310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-78543448995086496392013-07-05T08:45:43.983+03:002013-07-05T08:45:43.983+03:00Tai va tokia ta mūsų pažintis :D Tai va tokia ta mūsų pažintis :D Julijahttps://www.blogger.com/profile/05997933854872934664noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-90365408951865625672013-07-04T16:46:07.157+03:002013-07-04T16:46:07.157+03:00Kai paklausei apie sviestą, aš iš karto paglavojau...Kai paklausei apie sviestą, aš iš karto paglavojau, kad ten Tu buvai :)Nes prisiminiau,kad po mansęs jauna liekna tamsiaplaukė ilgakasė mergička mažulytį sviesto gabaliuką (palyginus su mao grobiu :D) pirko :)Vilmahttps://www.blogger.com/profile/14488913909169912310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-85693166619346663632013-07-03T15:07:28.503+03:002013-07-03T15:07:28.503+03:00Vat, man pasirodė, kad ten tu buvai :) Ir dar aš t...Vat, man pasirodė, kad ten tu buvai :) Ir dar aš tau nukritusią monetą padaviau. Ar klystu? Julijahttps://www.blogger.com/profile/05997933854872934664noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-51131019580761215752013-07-02T22:53:23.625+03:002013-07-02T22:53:23.625+03:00Aš - DAUG :)Aš - DAUG :)Vilmahttps://www.blogger.com/profile/14488913909169912310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-22468077729455544062013-07-02T22:03:08.983+03:002013-07-02T22:03:08.983+03:00Nenorėjau, kad gautųsi riebus, kadangi gaminau iš ...Nenorėjau, kad gautųsi riebus, kadangi gaminau iš kaimiško pieno, tai 2val palikau varvėti. Šauniai gavosi, tirštumo užtenka. Kitąkart gaminsiu Skirmantės marinuotus jogurto sūrio rutuliukus. beje, tu irgi žadėjai ;)<br /><br />P.S. Tu šiandien sviesto pirkai? :)Julijahttps://www.blogger.com/profile/05997933854872934664noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-36934918532420709702013-06-30T14:11:41.560+03:002013-06-30T14:11:41.560+03:00O taip, Forelle, Šis Tavo receptas jau užfiksuotas...O taip, Forelle, Šis Tavo receptas jau užfiksuotas ir mano sąrašuose sekamtis, tikrai tikrai ;)Vilmahttps://www.blogger.com/profile/14488913909169912310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-18940895312821425962013-06-30T14:10:56.541+03:002013-06-30T14:10:56.541+03:00Pripažįstu, kad paskubėjau su skaičiukais, labai ...Pripažįstu, kad paskubėjau su skaičiukais, labai norėjau kuo greičiau paskelbti receptą :)<br />Jogurtas tikrai nebus 10 proc. riebumo, nes iš jo išvarva ne vanduo, o išrūgos, kurios tikrai pasiima savo dalį, betn aš taip manau. :) Tačiau 100 proc. netvirtinu.<br />Labai ačiū, už komentarą ir už pataisymą :) Tikslumą mėgstu, tad savo įrašą pakoregavau, o matematikus labai gerbiu, nes šalia jų sėdėjau 4 metus ;)Vilmahttps://www.blogger.com/profile/14488913909169912310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-4888896497252899142013-06-30T14:08:10.277+03:002013-06-30T14:08:10.277+03:00Manau, kad labai priklausys nuo to, kiek laiko bus...Manau, kad labai priklausys nuo to, kiek laiko bus "nnuvarvinamas" jogurtas :)<br />Lauksiu Tavosios patirties rezultatų :)Vilmahttps://www.blogger.com/profile/14488913909169912310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-63614816846925345662013-06-30T12:13:38.150+03:002013-06-30T12:13:38.150+03:00Pritariu Insolentei, jogurtas tikrai nebus 2,5 pro...Pritariu Insolentei, jogurtas tikrai nebus 2,5 proc riebumo. Net iš skonio jaučiasi, kad jis riebesnis.<br />NUvarvinus taip, kad būtų galima rankomis fotrmuoti rutuliukus, galima pamarinuoti. Gausite labai skanių tepamo sūrio rutuliukų. <br />http://www.forellesreceptai.lt/marinuotas-jogurto-surisForellehttps://www.blogger.com/profile/04333956746912138003noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-88693894110113785022013-06-29T14:18:28.001+03:002013-06-29T14:18:28.001+03:00drįsčiau nesutikti dėl jogurto riebumo. :)
kai ima...drįsčiau nesutikti dėl jogurto riebumo. :)<br />kai imam litrą 2,5% pieno, iš jo pagaminam litrą tokio pat riebumo jogurto. vėliau, guldant marlėn ir varvinant, pasišalina iš esmės tik vanduo, bet ne riebalai, t.y., jei iš litro jogurto pavyko puslitris graikiško jogurto, tai pastarojo riebumas jau 5%, o jei nuvarvinta iki 250 ml - 10%. <br />(mea culpa, matematikės smegenai neleidžia ramiai žiūrėt į menkiausias klaideles skaičiuos, musiau - gydymo reikėtų ar kažką :))Ingahttps://www.blogger.com/profile/00377760118653794707noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-32830976669151142632013-06-29T14:05:12.503+03:002013-06-29T14:05:12.503+03:00Jau kelias dienas galvujau taip padaryti, o tavo į...Jau kelias dienas galvujau taip padaryti, o tavo įrašas tik paskatino. Šią vasarą jogurtą tai beveik kibirais gaminu :D <br />Žiūrėsiu, ar tikrai išrūgų tiek gausis, jau net įdomu :) Parašysiu, kaip sekėsi.Julijahttps://www.blogger.com/profile/05997933854872934664noreply@blogger.com