tag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post432743692570150812..comments2024-03-28T17:41:20.594+02:00Comments on Širšių lizdas: Avižiniai sausainiai su šokolado gabaliukais - Metų atradimas!!!Vilmahttp://www.blogger.com/profile/14488913909169912310noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-87820845109782556602018-11-24T00:46:50.324+02:002018-11-24T00:46:50.324+02:00Atitirpinti jų nereikia. Kaip tik juos kepant bet ...Atitirpinti jų nereikia. Kaip tik juos kepant bet kuriuo atveju rekomenduoja pašaldyti tešlą, kad kepant jie per daug neišsiplėstų. Tad jų gerumas ir yra - užsimaišius normAliai tešlos ir užsišaldžius, paskui be didelio rūpesčio galima mikliai išsikepti sausainių, kai tik kyla noras :)Vilmahttps://www.blogger.com/profile/14488913909169912310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-10240745468298830552018-11-23T16:15:57.129+02:002018-11-23T16:15:57.129+02:00Sakykit, kaip suprantu ir šaldot šią tešlą sausain...Sakykit, kaip suprantu ir šaldot šią tešlą sausainių. O kai ruošiatės kepti atitirpinat ar ne, yra kažkokia metodika, kad nesugadint? Linanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-17455747890707710432016-12-01T16:40:48.879+02:002016-12-01T16:40:48.879+02:00Jie vis tiek bus nerealūs :) Kad neapsimeluočiau, ...Jie vis tiek bus nerealūs :) Kad neapsimeluočiau, prieš rašydama komentarą suvalgiau sausainį keptą prieš savaitę :) Vilmahttps://www.blogger.com/profile/14488913909169912310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-32703632239092146192016-11-26T19:23:41.282+02:002016-11-26T19:23:41.282+02:00sveiki, pernai kepiau ir dovanojau Kaledu proga, d...sveiki, pernai kepiau ir dovanojau Kaledu proga, dalinau ne tik sausainius, bet ir recepta (sorry :)) - teko versti i norvegu kalba. Dabar uzsimaisiau is 4 porciju (hihi) ir kepsiu daug, tik susimasciau - vaziuosiu i svecius po savaites, dabar iskepus jie neturetu suprasteti dezutej? (nuo saves paslepti moku)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-16036856779945930832015-09-30T08:00:08.771+03:002015-09-30T08:00:08.771+03:00jėėė! :)jėėė! :)Vilmahttps://www.blogger.com/profile/14488913909169912310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-87235836999363421652015-09-28T13:19:01.247+03:002015-09-28T13:19:01.247+03:00niekad nemėgau avižinių sausainių... dabar mėgstu!...niekad nemėgau avižinių sausainių... dabar mėgstu!!!! Ramunėhttps://www.blogger.com/profile/05821274098294553508noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-45047792451868001942015-09-19T12:58:50.644+03:002015-09-19T12:58:50.644+03:00Tobuli!!!Tobuli!!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-83956389794780569172015-09-16T13:21:38.981+03:002015-09-16T13:21:38.981+03:00Ačiū Tau, Julija! Aš jau nuo seniausiai Tave savo ...Ačiū Tau, Julija! Aš jau nuo seniausiai Tave savo pavaduotoja mintyse laikau :)Vilmahttps://www.blogger.com/profile/14488913909169912310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-88464959809025340892015-09-15T17:18:57.644+03:002015-09-15T17:18:57.644+03:00Formuokit masę vos drėgnomis rankomis ir bus super...Formuokit masę vos drėgnomis rankomis ir bus super :) Aš formuoju tabletės formos ir visi gaunasi vienodi sausainiai.<br />Dar galite suformuotus sausainius (skardoje) 15 min palaikyti šaldytuve prieš kepant. <br />Vilma, nepyk, kad atsakinėju :D <br />Šįryt dėžę tokių sausainių padovanojau, tai jaučiuosi jau ekspertė jų :D <br />P.S. Rimtai, šie sausainiai mūsų šeimoje-mėgstamiausi.Julijahttps://www.blogger.com/profile/05997933854872934664noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-83327997127975360012015-09-15T15:22:29.333+03:002015-09-15T15:22:29.333+03:00Labai labai skanūs sausainukai! Ačiū už receptą :)...Labai labai skanūs sausainukai! Ačiū už receptą :), tik cukraus dėjau tik rudo ir tik pusę kiekio, ir džiovintų vyšnių įdėjau, pasaka :). Tik dar reikia formytę kažkaip gražesnę padaryt, nes kai supjausčiau riekelėm tą šaltą "dešrą", tai tokie pokreiviai gavosi :), o norisi apvalių.. :)Silencehttps://www.blogger.com/profile/16740766399933215250noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-19718884364857856622015-09-12T11:20:39.451+03:002015-09-12T11:20:39.451+03:00hmm, būtų įdomu pabandyti tavąjį variantą. Kalorij...hmm, būtų įdomu pabandyti tavąjį variantą. Kalorijų perteklius niekam į gerą neišėjo. Bet man vis atrodo, kad dėl to nukentėtų skoninės savybės - visgi sviestas yra skanu :)))<br />Aš šiuos sausainius jau spėjau padovanoti gimtadienio proga. Manau, kad per Kalėdas aš jų tai pat prikepsiu :) <br />O dėl laikymo šaldytuve, tai kažkaip aš iš tų, per netrumpą laiką prikauptų, sausainių receptų esu užfiksavusi vieną faktą, kad juos palaikius šaldytuve ir kuo ilgiau (sąlyginai, žinoma) jie bus skanesni. Aš šiuos sausainius apskritai dabar užsimaišau, dedu šaldytuvan ir kai užsimanau - iškepu :) Vilmahttps://www.blogger.com/profile/14488913909169912310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148886295542915777.post-7841064850814538442015-09-11T13:02:33.749+03:002015-09-11T13:02:33.749+03:00Net nusijuokiau, nes pati dabar kaip tik eisiu sve...Net nusijuokiau, nes pati dabar kaip tik eisiu sverti produktų avižiniams sausainiams su šokoladu :D<br />Aš tai gudrauju kalorijų atžvilgiu ir "nusuku" pusę sviesto, o jį kompensuoju antru kiaušiniu. <br />Mano receptas beveik identiškas tavajam. Šie sausainiai visada būna kalėdinių dovanų rinkiniuose, tik tuomet aš juos pagardinu džiovintomis spanguolėmis, lazdyno riešutais ir saulėgrąžomis.<br />Tik aš niekuomet tešlos nelaikau šaldytuve-palieku pabrinkti 20min ir masę kabinu matavimo šaukšteliu, kad visi sausainiai vienodi gautųsi.Julijahttps://www.blogger.com/profile/05997933854872934664noreply@blogger.com